αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Tesla ξεκινά να δέχεται Bitcoin ως πληρωμή για τα αυτοκίνητα της

Η Tesla ξεκινά να δέχεται Bitcoin ως πληρωμή για τα αυτοκίνητα της

Έχοντας εκπλήξει την αγορά με την αγορά bitcoin νωρίτερα φέτος, τώρα η Tesla θα αρχίσει να δέχεται το ισχυρότερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο ως πληρωμή για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ο Ελον Μασκ, έγραψε στο twitter “μπορείτε τώρα να αγοράσετε ένα Tesla με bitcoin” και η δυνατότητα πληρωμής με bitcoin θα είναι επίσης διαθέσιμη και για πελάτες εκτός των ΗΠΑ αργότερα φέτος. Πρόσθεσε ότι η Τesla θα χρησιμοποιεί μόνο ένα εσωτερικό λογισμικό και ότι κάθε Bitcoin με το οποίο θα γίνεται πληρωμή στην εταιρεία θα παραμένει bitcoin και δεν θα μετατρέπεται σε νόμισμα. 

Η Τesla με έδρα την Καλιφόρνια αποκάλυψε την επένδυση της ύψους $1,5 δισ. σε bitcoin τον Φεβρουάριο δείχνοντας έτσι την πρόθεσή της να αρχίσει τα δέχεται το bitcoin στις πληρωμές της στέλνοντας τις τιμές του σε επίπεδα ρεκόρ. Ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων επένδυσε στο bitcoin μετά την ανακοίνωση της πολιτικής του, τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την οποία επέτρεψε την αγορά με ψηφιακά νομίσματα. 

Ο δισεκατομμυριούχους έχει γράψει συχνά tweets για ζητήματα που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και πρόσφατα σε μια συνέντευξή του χαρακτήρισε το bitcoin “καλό πράγμα”. To Dogecoin σημείωσε άνοδο φτάνοντας σε επίπεδα ρεκόρ τον Φεβρουάριο αφού ο Μασκ, ο ράπερ Snoop Dogg και ο μπασίστας των Κiss, Gene Simmons, έγραψαν tweet για αυτό. 

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 6 =