αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Tesla ανοίγει κατάστημα στην Ελλάδα! Και κάνει προσλήψεις

Η Tesla ανοίγει κατάστημα στην Ελλάδα! Και κάνει προσλήψεις

Η μεγάλη «αποβίβαση» της Tesla στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι πολύ κοντά. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα όσα αναφέρει η εταιρία στο επίσημο site της, ενώ παράλληλα ανοίγει θέσεις εργασίας στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή η Tesla έχει ανοίξει δύο θέσεις που αφορούν την Αθήνα. Η μια είναι αυτή του Advisor, σημειώνοντας: «Καθώς ετοιμαζόμαστε για τη συναρπαστική νέα είσοδό μας στην Ελλάδα, ψάχνουμε να προσλάβουμε έναν αριθμό συμβούλων Tesla για να ενταχθούμε στην ολοκαίνουργια ομάδα μας στην Αθήνα».

Επίσης η Tesla αναφέρει: «Ως Σύμβουλος Tesla είναι δική σας ευθύνη να προσφέρετε απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών καθ ‘όλη τη διάρκεια του “ταξιδιού” των πελατών μαζί μας. Έχετε αδιάκοπη αποφασιστικότητα να πετύχετε και καθοδηγείτε από την αποστολή της Tesla να επιταχύνει τη μετάβαση του κόσμου στην αειφόρο ενέργεια. Λειτουργείτε ως πρωτοπόρος για τα προϊόντα Tesla, μοιράζοντας τις γνώσεις σας και χτίζοντας διαρκείς σχέσεις».

Οι εξελίξεις φαίνεται ότι τρέχουν και αυτή την στιγμή η εταιρία έχει ανοιχτές δύο θέσεις που αφορούν την Ελλάδα: Tesla Advisor και Sales & Delivery Manager. Πατώντας πάνω στα links μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + three =