αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ TeamViewer σχεδιάζει να επεκτείνει το Hub των Ιωαννίνων

Η TeamViewer σχεδιάζει να επεκτείνει το Hub των Ιωαννίνων

Να επεκτείνει και να ανακαινίσει το Hub που έχει στα Ιωάννινα, σχεδιάζει ο κολοσσός TeamViewer. Παράλληλα, η Γερμανική εταιρία είναι ανοιχτή για συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις ή και το ελληνικό δημόσιο, το οποίο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την πλατφόρμα Team Viewer Meeting στον τομέα της τηλεκπαίδευσης.

«Θα ήταν ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί μια λύση που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα στον τομέα της τηλεκπαίδευσης διευκολύνοντας τους Έλληνες μαθητές αλλά και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των επικοινωνιών τους χάρη στα προηγμένα πρότυπα ασφάλειας που διαθέτει ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Phillip Deutscher, VP TeamViewer και υπεύθυνος για το Hub, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η εταιρία απασχολεί αυτή τη στιγμή στα Ιωάννινα 40 εργαζομένους. Για το 2021 σχεδιάζει να προσλάβει στο hub των Ιωαννίνων τουλάχιστον 10 άτομα ακόμα για διάφορες θέσεις .

Για την αρχή τουλάχιστον, θα υπάρχει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας, με την προοπτική όμως της εγκατάστασης στην πόλη όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Εδώ μπορείς να δεις και τις θέσεις που έχει ανοιχτές η εταιρία αυτή τη στιγμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + twenty =