αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup από την Πάτρα που κλείνει deals με τον «γίγαντα» Adobe

Η startup από την Πάτρα που κλείνει deals με τον «γίγαντα» Adobe

Η Accusonus Inc, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων λογισμικού που βασίζονται στη μηχανική μάθηση για την επισκευή ήχου και την παραγωγή μουσικής, σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία. H ελληνική εταιρεία χορήγησε άδεια για την πατενταρισμένη τεχνολογία της απομάκρυνσης θορύβου και αντήχησης μονού καναλιού στην Adobe.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, οι αλγόριθμοι ακουστικής επιδιόρθωσης Accusonus καθιστούν δυνατή την ενίσχυση ήχου υψηλής ποιότητας με εύχρηστες, γρήγορες και αποτελεσματικές ροές εργασίας. Η νέα τεχνολογία θα ενσωματωθεί στις επόμενες εκδόσεις του Adobe® Premiere® Pro CC και του Adobe Audition® CC, και οι οποίες αποτελούν μέρος του Adobe Creative Cloud®.

«Το Adobe Premiere Pro CC και το Audition CC είναι εργαλεία από τα οποία οι δημιουργοί εξαρτώνται για να λένε ιστορίες και να εκφράσουν το όραμά τους. Με την προσθήκη τεχνολογιών επιδιόρθωσης ήχου Accusonus, ενισχύουμε περαιτέρω τον εξοπλισμό ήχου για τους χρήστες μας με εξελιγμένες δυνατότητες καθαρισμού, οι οποίες είναι εξαιρετικά εύχρηστες», δήλωσε ο Sue Skidmore εκ μέρους της Adobe.

Ο Αλέξανδρος Τσιλφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Accusonus, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον βιομηχανικό ηγέτη, Adobe, για να επιτρέψουμε στην τεράστια κοινότητα των χρηστών τους να επιδιορθώσουν το ηχητικό περιεχόμενο καλύτερα και πιο γρήγορα από ποτέ. Όσο η σημασία του ηχητικού περιεχομένου μεγαλώνει στον κόσμο των μέσων, οι καινοτόμες λύσεις μας αποδεικνύονται απαραίτητες τόσο για τους ειδικούς όσο και για τους νεο-εισερχόμενους δημιουργούς μέσων».

Εκτός από την τεχνολογία απομάκρυνσης θορύβου και αντήχησης στις προσεχείς κυκλοφορίες του Adobe Premiere Pro CC και Audition CC, η Accusonus προσφέρει μια ακόμα plug-ins για την ενίσχυση και την επισκευή του Audio (ERA) και σύντομα θα παρουσιάσει δύο νέες προσφορές διαθέσιμες για ξεχωριστή αγορά: το ERA De-Clipper και το ERA Voice Leveler. Με αυτές τις νέες προσθήκες, το πρότυπο πακέτο Accusonus ERA – το οποίο περιλαμβάνει ERA Remover, ERA Reverb Remover, ERA De-Esser και ERA Plosive Remover – θα έχει συνολικά έξι plugins. Όλες οι προσθήκες του Accusonus ERA έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και λειτουργούν άψογα μέσα στο Adobe Premiere Pro CC και το Adobe Audition CC. Καθένα από αυτά επιλύει ένα σημαντικό, κοινό πρόβλημα ήχου προσφέροντας επεξεργασία υψηλής ποιότητας σε μια βελτιωμένη ροή εργασίας. Το ERA Bundle Pro προσθέτει το ERA-D, ένα κοινό εργαλείο απομάκρυνσης θορύβου και απόσβεσης που προσφέρει μια ροή εργασιών διπλού καναλιού και επεξεργασία φασματικών ταινιών.

Λίγα λόγια για την Αccusonus

Η Αccusonus είναι μία ελληνική startup υψηλής τεχνολογίας, η οποία εστιάζει στη παραγωγή καινοτόμων τεχνολογιών στη περιοχή του ψηφιακού ήχου (www.accusonus.com). Το πρώτο προϊόν της accusonus είναι το drumatom (www.drumatom.com), ένα αυτόνομο λογισμικό το οποίο βελτιώνει την ηχητική ποιότητα ηχογραφήσεων τυμπάνων. Μετά την κυκλοφορία του (Ιανουάριος 2014), το drumatom έλαβε διθυραμβικές κριτικές και βραβεία ενώ έχει θεωρηθεί ως το προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που τα επαγγελματικά στούντιο παγκοσμίως ηχογραφούν τύμπανα. Η accusonus επίσης αναπτύσσει ενσωματωμένο λογισμικό για βελτίωση της ποιότητας σημάτων ομιλίας, στοχεύοντας στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Η accusonus έχει καταθέσει διεθνείς πατέντες για όλα τα προϊόντα της.

Η Accusonus αναπτύσσει λογισμικό επεξεργασίας ήχου το οποίο πωλείται σε μουσικούς παραγωγούς, ηχολήπτες και στούντιο ηχογράφησης. Η εταιρεία έχει χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο και τα προγράμματά της χρησιμοποιούνται από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι βασισμένα σε καινοτόμους αλγορίθμους επεξεργασίας ήχου και τεχνητής νοημοσύνης, για τους οποίους έχει καταθέσει και πάρει πολλαπλές πατέντες στην Αμερική.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =