αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Sony δημιούργησε προβολέα που μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Η Sony δημιούργησε προβολέα που μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Τα τελευταία χρόνια η Sony μας έχει δείξει πολλά πειραματικά προϊόντα για χρήσεις εντός και εκτός σπιτιού. Αυτή τη φορά όμως, η συσκευή θα βγει στην αγορά για τους καταναλωτές. Πρόκειται για τον νέο βιντεο-προβολέα Sony Xperia Touch, έναν προβολέα που μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε… οθόνη αφής!

Η Sony παρουσίασε στην MWC τον προβολέα Xperia Touch, που θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Η εταιρεία ελπίζει να βρει εφαρμογές σε οικιακό περιβάλλον για όλη την οικογένεια. Έχει δημιουργηθεί μια νέα επιφάνεια διεπαφής για τους χρήστες, το οποίο έχει αρκετές πληροφορίες, όπως πρόγνωση καιρού, ημερολόγια, σημειωματάριο και άλλα πολλά. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο Skype, να αφήσετε σημειώσεις σε βίντεο για άλλα μέλη της οικογένειάς σας.

Όπως σημειώνει το Klik.gr, ο προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όποιο τρόπο θα χρησιμοποιούσατε ένα Android tablet. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να δείτε βίντεο, φωτογραφίες και να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια από το Google Play Store. Λειτουργεί επίσης με το Remote Play του PS4, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε PS4 χωρίς να χρησιμοποιήσετε την τηλεόρασή σας.

O Xperia Touch χρησιμοποιεί την τεχνολογία προβολής SXRD της Sony και εντοπίζει τις κινήσεις και τα πατήματα των χρηστών σε συνδυασμό με υπέρυθρους αισθητήρες και μια κάμερα των 60 fps. θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μες στην Άνοιξη προς 1.499€.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 20 =