αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Sony βγάζει ξανά στην κυκλοφορία το Digital Paper

Η Sony βγάζει ξανά στην κυκλοφορία το Digital Paper

Μετά από τρία χρόνια, η Sony παρουσιάζει μια αναβαθμισμένη έκδοση του πρωτοποριακού Digital Paper, ένα ψηφιακό χαρτί 13.3” τεχνολογίας e-Ink που πλέον διαθέτει υψηλότερη ανάλυση, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, NFC, Bluetooth και διάφορα άλλα καλούδια. Eνώ η τιμή του έπεσε από τα $1100 στα $700, όπως σημειώνει το Techgear.gr.

Η νέα έκδοση του Sony Digital Paper έρχεται με οθόνη e-Inl 13.3” ανάλυσης 2200 x 1650, η οποία υποστηρίζει γραφίδα και μπορεί να απεικονίζει δύο σελίδες δίπλα-δίπλα, με 7 διαφορετικά background modes για κάθε είδους χρήση (π.χ. σημειωματάριο, φύλλο excel κλπ.). Η συμπεριλαμβανόμενη γραφίδα διαθέτει δύο κουμπιά για γραφή ή σβήσιμο ή επισήμανση (highlight) και η Sony υπόσχεται μια πλήρη εμπειρία κανονικής γραφής, αλλά σε ψηφιακό επίπεδο.

Ακόμη, οι διαστάσεις και το βάρος έχουν συμμαζευτεί (302.6 x 224 x 5.9mm και 350gr), ο αποθηκευτικός χώρος αυξήθηκε στα 16GB για αποθήκευση μέχρι και 10.000 αρχείων PDF, με τον διαμοιρασμό να γίνεται μέσω USB, WiFi, NFC ή Bluetooth σε υπολογιστές Windows ή Mac και smartphones ή tablets.

Η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου στην Ιαπωνία και δύσκολα θα το συναντήσουμε κάπου αλλού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + ten =