αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Social συμβουλή της Jessica Alba προς τους νέους επιχειρηματίες

Η Social συμβουλή της Jessica Alba προς τους νέους επιχειρηματίες

Η Jessica Alba αποφάσισε να μπει στον κόσμο της επιχειρηματικότητα το 2011. Και να δημιουργήσει την The Honest Company. Αποφάσισε να το κάνει, όταν παρατήρησε ένα κενό στην αγορά. Ήθελε να δημιουργήσει ασφαλή προϊόντα για τα μωρά και το σπίτι. «Ήθελα να φτιάξω κάτι με ωραίο σχεδιασμό, αλλά όχι premium τιμή. Και φυσικά κάτι που να είναι ασφαλές» λέει η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Η εταιρία της απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων όπως πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η ίδια εργάστηκε σκληρά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που δημιουργεί. Ήθελε να γίνει expert στο αντικείμενο της. Το 2014 η εταιρία έφτασε να έχει 150 εκατ. δολάρια σε έσοδα, με την αποτίμηση της να υπολογίζεται στο 1 δισ. δολάρια.

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για την Jessica Alba. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «αν θες πραγματικά να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο και την υγεία των ανθρώπων, χρειάζονται πολλά δισεκατομμύρια, όχι απλά ένα».

Όσο για την απλή συμβουλή που θα έδινε στους νέους επιχειρηματίες; «Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα των social media», έχει πει η Alba. Και πως αλλιώς άλλωστε, αφού στην εποχή μας, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μεγάλη επιρροή και προσφέρουν ευκαιρίες τις οποίες οι παλιότεροι επιχειρηματίες δεν είχαν. Παράλληλα, η ιδρύτρια της The Honest Company, παροτρύνει να κάνετε ότι και η ίδια: να γίνετε expert στο αντικείμενο σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 12 =