αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung φαίνεται έτοιμη να λανσάρει κινητό με πορτάκι

Η Samsung φαίνεται έτοιμη να λανσάρει κινητό με πορτάκι

Έτοιμη είναι η Samsung απ’ ότι φαίνεται να λανσάρει το αναδιπλούμενο κινητό της, το Galaxy Folder 2. Η σειρά Folder αφορά σε αναδιπλούμενα κινητά, τα οποία σχεδιαστικά τουλάχιστον, έχουν βγει από άλλη εποχή.

Παρόλο που στη χώρα μας και γενικά στον δυτικό κόσμο, τα clamshell τηλέφωνα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, στη Νότιο Κορέα και στην Ιαπωνία είναι περιζήτητα. Παρά το γεγονός ότι το Samsung Galaxy Folder μοιάζει με τα παλιότερα μοντέλα της εταιρείας, πριν εδραιωθεί στην κατηγορία των smartphone, αποτελούν κι αυτά έξυπνα κινητά με διαφορετικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με το Andoid Headlines, το οποίο επικαλείται πηγές από τηλεπικοινωνιακό πάροχο της Κορέας, το νέο κινητό θα λανσαριστεί σύντομα στη χώρα, ωστόσο δεν ανέφερε την ακριβή ημερομηνία, αλλά εικάζεται ότι θα είναι εντός των επόμενων δύο μηνών.

Οι φήμες θέλουν το νέο τηλέφωνο να έρχεται με οθόνη 4,2 dual OLED, αποθηκευτικό χώρο 64GB, τον οχταπύρηνο Snapdragon 430 στα 64 bit, οπίσθια κάμερα στα 12 megapixel και εμπρόσθια στα 5 megapixel και μπαταρία στα 2.300mAh. Πιθανολογείται ότι η μπαταρία δεν θα είναι αφαιρούμενη. Επιπλέον, θα είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό (προστασία IP67). Ακόμη, θα διαθέτει NFC και αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος. Η τιμή του, λέγεται ότι θα είναι υψηλότερη από τα υπόλοιπα κινητά του είδους.

Αν είστε λάτρης του παλαιότερου σχεδιασμού ή σας πιάνει μια νοσταλγία, το πιθανότερο είναι το εν λόγω κινητό να μην δει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά γενικότερα τις ευρωπαϊκές κι αμερικάνικες αγορές λόγω της μικρής ζήτησης που αναμένεται να έχει.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 6 =