αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung σταματά τη σειρά Galaxy Note

Η Samsung σταματά τη σειρά Galaxy Note

Φαίνεται πως η Samsung δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει νέο smartphone της σειράς Galaxy Note μέσα στο 2021, όμως το S Pen θα έχει ενεργό ρόλο. Η πρώτη πηγή που αναφέρει τη μη κυκλοφορία της σειράς είναι ο πάντα έμπιστος leakster Ice Universe, ο οποίος μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με την ανάπτυξη της σειράς Galaxy Note 21.

Η δεύτερη πηγή είναι ο Max Weinbach της ιστοσελίδας Android Police, ο οποίος μας έφερε και τη πλήρη λίστα χαρακτηριστικών των Galaxy S21. Σύμφωνα με τον Weinbach, η Samsung για το 2021 ετοιμάζει τη σειρά Galaxy S21 μαζί με το Galaxy S21 FE και τρία foldables, το Z Fold 3, το Z Fold FE και το Z Flip 3. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το Galaxy Note 21, κάτι που επιβεβαιώνει σε σχετική ερώτηση του.

Όμως, το ότι δε θα δούμε smartphone της σειράς Galaxy Note δε σημαίνει ότι δε θα δούμε το S Pen. Ο Weinbach επιβεβαιώνει ότι τρεις συσκευές του 2021 θα έχουν υποστήριξη S Pen. Ήδη γνωρίζουμε ότι μία από αυτές είναι το Galaxy S21 Ultra, ενώ πολύ πιθανό να δούμε την υποστήριξη να έρχεται και στη σειρά Galaxy Z Fold. Προς το παρόν δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, όμως σίγουρα αρκετοί καταναλωτές θα κρίνουν αρνητικά την εν λόγω κίνηση.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 12 =