αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung παρουσίασε το «αναδιπλούμενο» smartphone της, σε κλειστή συνάντηση στην CES 2018

Η Samsung παρουσίασε το «αναδιπλούμενο» smartphone της, σε κλειστή συνάντηση στην CES 2018

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αναφέρει ότι το Samsung Galaxy X, το smartphone με foldable panel που ετοιμάζει η κορεατική εταιρεία, είναι ήδη “σχεδόν έτοιμο” και μάλιστα έκανε την “ανεπίσημη” πρεμιέρα του στο πλαίσιο της CES 2018 στο Las Vegas.

Το ίδιο, βέβαια, είχε γίνει και πέρυσι, μόνο που φέτος, η “κλειστή” συνάντηση παρουσίασης της συσκευής συγκέντρωσε περισσότερους πελάτες, σε σχέση με αυτή της προηγούμενης χρονιάς. Έλαβε χώρα στις 10 Ιανουαρίου και, όσοι είδαν τη συσκευή, αναφέρουν ότι είναι “σχεδόν ολοκληρωμένη”, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του hardware, και έτοιμη για μαζική παραγωγή μέσα στη χρονιά που διανύουμε, συγκεκριμένα το Νοέμβριο.

Οι ίδιες πηγές σημεώνουν ότι η το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Χ, όταν είναι “ανοικτό”, φτάνει τις 7,3 ίντσες, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μεγάλη οθόνη, όταν π.χ. βλέπετε videos – και κατόπιν, όταν θέλετε να βάλετε τη συσκευή στην τσέπη σας, να την “κλείνετε”.

Η Samsung, μάλιστα, παρουσίασε δύο διαφορετικά prototypes, ένα “infolding” και ένα “outfolding” (να διπλώνει δηλαδή είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω), ωστόσο μάλλον μόνο το πρώτο θα φτάσει στην αγορά.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + thirteen =