αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung μέσω των τηλεοράσεων της θα υποστηρίζει το HDR playback του Youtube

Η Samsung μέσω των τηλεοράσεων της θα υποστηρίζει το HDR playback του Youtube

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο το HDR playback του Youtube για πρώτη φορά σε τηλεόραση, μέσω μίας επέκτασης της εφαρμογής του YouTube. H εφαρμογή YouTube είναι διαθέσιμη σε όλες τις Samsung Quantum dot TVs και UHD TVs του 2016 και θα λανσαριστεί σταδιακά σε όλο τον κόσμο από τον Δεκέμβριο.

Το YouTube θα υποστηρίζει High Dynamic Range (HDR) video streaming, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα HDR περιεχομένου. Είναι διαθέσιμο μέσω μίας αυτόματης αναβάθμισης λογισμικού και οι καταναλωτές, οι οποίοι χρησιμοποιούν οποιαδήποτε τηλεόραση Samsung Quantum dot TV και UHD TV του 2016, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο HDR περιεχόμενο. Επιλέγοντας την κατηγορία HDR, μέσα στην εφαρμογή Youtube στο κανάλι YouTube 4K, ο χρήστης μπορεί εύκολα να περιηγηθεί και να απολαύσει περιεχόμενο με κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Κατά το λανσάρισμα, η εφαρμογή θα προβάλλει νέα HDR videos από διάσημους δημιουργούς YouTube περιεχομένου, όπως οι MysteryGuitarMan και Jacob + Katie Schwarz. Για να εξασφαλιστεί η περαιτέρω δημιουργία νέου HDR περιεχομένου, δίνεται η δυνατότητα στους δημιουργούς YouTube υλικού να αξιοποιήσουν του χώρους του YouTube στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη, προσφέροντάς τους μέσα παραγωγής HDR περιεχομένου.

Λαμβάνοντας υπόψη τον αυξανόμενο αριθμό των παρόχων HDR περιεχομένου, καθώς και τους πολλούς δημιουργούς που ήδη παράγουν περιεχόμενο HDR video, η υποστήριξη του HDR από το YouTube αναμένεται να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσα στο επόμενο έτος και να ικανοποιήσει τη ζήτηση των χρηστών για μία αληθινή εμπειρία θέασης.

Το HDR αναδεικνύεται ως μία από τις πιο περιζήτητες τεχνολογίες οθόνης τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί μία τεχνολογία αναπαραγωγής εικόνας που αναλύει την αναλογία αντίθεσης ενός video για να βοηθήσει στην απόδοση ακόμα και των πιο λεπτών διαφορών στις αποχρώσεις και στους τόνους των χρωμάτων. Σε συνδυασμό με τις Quantum dot TVs της Samsung, η εικόνα που παράγεται εμφανίζεται ακόμα πιο ρεαλιστική και ζωντανή στην οθόνη. Επιπλέον, οι Samsung Quantum dot TVs έχουν τη δυνατότητα να παράγουν μέγιστη φωτεινότητα 1,000 nits, προσφέροντας την πλέον ιδανική HDR εμπειρία θέασης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + nineteen =