αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung «κατέβασε» τα posts με τα οποία τρόλαρε την Apple για τον φορτιστή

Η Samsung «κατέβασε» τα posts με τα οποία τρόλαρε την Apple για τον φορτιστή

Το γράφαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ στο It’s Possible: Η Samsung μπορεί να τρόλαρε την Apple πριν λίγο καιρό για την έλλειψη φορτιστή στο κουτί των νέω iPhone, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι… θα πορευτεί στην ίδια τακτική σε ο,τι αφορά τις νέες ναυαρχίδες της, δηλαδή τη σειρά S21.

Το gizchina.com παρατήρησε κάτι ακόμα το οποίο μας φέρνει πιο κοντά σε αυτό το σενάριο: Η Samsung «κατέβασε» από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, τα επίμαχα posts με τα οποία τρόλαρε την Apple. Άρα μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τα S21 θα έρθουν χωρίς φορτιστή και ακουστικά στο κουτί τους.

Οι πληροφορίες για την «τούμπα» της Samsung είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν έντονα στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ο ρυθμιστικός οργανισμός της Βραζιλίας εμφανίστηκε να προειδοποιεί για την έλλειψη φορτιστή και ακουστικών στο πακέτο αγοράς των S21. Τα smartphones της σειράς Galaxy S21 θα περιέχουν μόνο το καλώδιο φόρτισης Type-C και τίποτα άλλο από παρελκόμενα εντός της συσκευασίας. Αν και στην αγορά της Βραζιλίας δεν αποκλείεται η εταιρία να αναγκαστεί να παρέχει και τον φορτιστή σε όποιον αγοράσει το νέο κινητό.

Μένει να δούμε βέβαια ποια θα είναι η επίσημη δικαιολογία της Samsung, μιας και μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + one =