αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung κάνει εκπτώσεις σε όσους αγόρασαν το Note 7- Δείτε σε ποιες νέες συσκευές

Η Samsung κάνει εκπτώσεις σε όσους αγόρασαν το Note 7- Δείτε σε ποιες νέες συσκευές

Αρκετά τα νέα που αφορούσαν τη Samsung μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την εταιρεία ακόμη να μην μπορεί να πει με σιγουριά τι είναι αυτό που προκαλεί τις εκρήξεις/αναφλέξεις των μπαταριών στα Galaxy Note 7 και παράλληλα να παραδέχεται ότι βιάστηκε να ξεκινήσει το πρόγραμμα αντικατάστασης.

Επιπλέον, η Samsung ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα αντικατάστασης για όσους αγόρασαν το Galaxy Note 7 στην Κορέα, το οποίο προβλέπει έκπτωση ύψους 50% για το Galaxy S7 / S7 edge και δωρεάν αναβάθμιση στο Galaxy S8 ή το Galaxy Note 8 όταν αυτά κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017. Επομένως, έχουμε παράλληλα επιβεβαίωση ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να “σκοτώσει” το brand “Galaxy Note”, όπως πίστευαν οι περισσότεροι (ανάμεσα τους και εμείς) μετά το φιάσκο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πάντως, ισχύει μόνο για την αγορά της Κορέας και δεν έχει γίνει γνωστό τι θα ισχύσει στις άλλες χώρες.

Τέλος, ακόμα μία αναφορά από την Κορέα κάνει λόγο για στροφή της Samsung στις μπαταρίες της LG για την κατασκευή του Galaxy S8. Η δήλωση έγινε από στέλεχος της Samsung που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο οποίος τόνισε την ανάγκη εύρεσης διαφορετικού προμηθευτή και ότι μέσα στις επιλογές τους συμπεριλαμβάνεται η LG Chem.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − ten =