αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung ζητά 1,6 εκ. δολάρια από μια brand ambassador της. Ο λόγος; Χρησιμοποίησε δημόσια ένα iPhoneX

Η Samsung ζητά 1,6 εκ. δολάρια από μια brand ambassador της. Ο λόγος; Χρησιμοποίησε δημόσια ένα iPhoneX

Η Ksenia Sobchak είναι brand ambassador της Samsung στη Ρωσία και επειδή χρησιμοποίησε το iPhone X σε τηλεοπτική συνέντευξη, καλείται να πληρώσει 1.6 εκ. δολάρια λόγω μήνυσης της εταιρείας για παραβίαση των όρων του συμβολαίου της.

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και πολιτικός, Ksenia Sobchak, είχε υπογράψει συμβόλαιο για να προβάλει και να χρησιμοποιεί συσκευές της Samsung, δρώντας σαν πρέσβειρα της εταιρείας στη Ρωσία. Σύμφωνα με τους όρους ενός τέτοιου συμβολαίου, απαγορεύεται να χρησιμοποιεί κάποιος μια ανταγωνιστική συσκευή αντί αυτών που πληρώνεται για να προβάλλει δημοσίως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, η brand ambassador της Samsung χρησιμοποίησε ένα iPhone X σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, καλύπτοντάς το με ένα χαρτί τη στιγμή που οι κάμερες λειτουργούσαν κανονικά, ενώ έχει κατηγορηθεί πως έχει χρησιμοποιήσει το iPhone X σε άλλα τηλεοπτικά event, παραβιάζοντας τους όρους της συνεργασίας της με τη Samsung παραπάνω από μια φορά.

Δεν ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και το 2014 ο τραγουδιστής Adam Levine των Maroon 5, προωθούσε τηn υπηρεσία Samsung Milk Music, με τον ίδιο να εμφανίζεται να προωθεί μια τηλεοπτική του εμφάνιση μέσω ενός iPhone και να συμμετέχει στο iTunes Festival την ίδια χρονική περίοδο. Επιπλέον, ο τεννίστας David Ferrer δημοσίευε tweet για την προώθηση του Galaxy S4 το 2013 από iPhone. Το ίδιο συμβάν έγινε και από την PR team της BlackBerry το 2015, προωθώντας το BlackBerry Classic μέσω Twitter από το iPhone, με το τελευταίο “λάθος” να γίνεται από τη “Wonder Woman”, Gal Gadot, στέλνοντας tweet για την προώθηση του Huawei Mate 10 Pro μέσα από το iPhone που η ίδια χρησιμοποιούσε.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − five =