αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πρώτη bezel-less τηλεόραση

Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πρώτη bezel-less τηλεόραση

Σύμφωνα με νέα αναφορά, η Samsung Electronics πρόκειται να αποκαλύψει μία premium bezel-less τηλεόραση στην επερχόμενη CES 2020. Μάλιστα, αν όσα λέγονται ισχύουν, η συγκεκριμένη τηλεόραση θα είναι η πρώτη του είδους της.

Η πρώτη zero-bezels τηλεόραση

Με βάση τις αναφορές που κυκλοφορούν, αρκετά στελέχη της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας έδωσαν το ΟΚ για την διάθεση της εν λόγω τηλεόρασης στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2020.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης είναι ότι τα bezels είναι ανύπαρκτα. Η Samsung κατάφερε να ενώσει το panel της οθόνης με το κύριο σώμα μειώνοντας όσο γίνεται τα περιθώρια μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο σχεδόν εκμηδένισε τα bezels.

Σύμφωνα με ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης, σε αντίθεση με άλλες “bezel-less” τηλεοράσεις που διατηρούν έστω και ελάχιστα bezels, αυτή της Samsung έχει “zero-bezels“. Ο ίδιος σημειώνει ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είναι η μοναδική που κατάφερε να βγάλει στην παραγωγή ένα τόσο “extreme design“.

Η Samsung σχεδιάζει να μετατρέψει σε βασικό χαρακτηριστικό των τηλεοράσεων της με μέγεθος 65 ιντσών και πάνω τα μηδενικά bezels. Ωστόσο, η πηγή αναφέρει ότι η εταιρεία έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τη σταθερότητα της κατασκευής τους. Υπάρχουν φόβοι ότι θα μπορούσε το panel να αποκολληθεί από το κύριο σώμα.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για το θέμα, ούτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης. Αναμένουμε τη CES 2020, όπου η Samsung θα αποκαλύψει τα πάντα για το επερχόμενο σχεδιαστικό θαύμα στην οικιακή ψυχαγωγία.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 1 =