αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung δεν θα βγάλει Galaxy Note φέτος

Η Samsung δεν θα βγάλει Galaxy Note φέτος

Φήμες αμφισβητούσαν την κυκλοφορία ενός Galaxy Note 21 φέτος και τελικά φαίνεται πως δικαιώνονται. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με μετόχους, ο επικεφαλής του mobile τομέα της Samsung, DJ Koh, αναφέρθηκε στην ευρύτερη έλλειψη chips που επικρατεί στην αγορά. Κατά τη διάρκεια αυτών των δηλώσεων, ανέφερε πως η κυκλοφορία ενός νέου Galaxy Note μοντέλου δεν είναι εφικτή μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Ως high-end μοντέλο, είναι δύσκολη η κυκλοφορία του. Θα είναι βάρος για τη Samsung να παρουσιάσει δύο μοντέλα ναυαρχίδων μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Ωστόσο αυτό δε θα σημάνει το τέλος της Galaxy Note σειράς, απλά την καθυστέρησή της μέχρι το 2022, κάτι που επίσης επιβεβαιώνεται από τα λεγόμενα του DJ Koh.

Τα Galaxy Note είναι μία σημαντική κατηγορία προϊόντων για εμάς, η οποία έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές εδώ και 10 χρόνια στην παγκόσμια αγορά. Η εμπειρία του S Pen είναι ένα τμήμα στο οποίο η Samsung έχει δουλέψει πιο σκληρά από τον οποιονδήποτε. Η κυκλοφορία τους μπορεί να γίνει σε διαφορετικό χρόνο, αλλά να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητεύσουμε τους καταναλωτές του Galaxy Note.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 15 =