αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Ryanair… παράτησε Έλληνες επιβάτες στη Ρουμανία. Θα επιστρέψουν με αεροπλάνο της Aegean

Η Ryanair… παράτησε Έλληνες επιβάτες στη Ρουμανία. Θα επιστρέψουν με αεροπλάνο της Aegean

Τέλος στον Γολγοθά 201 επιβατών πτήσης της Ryanair από Λονδίνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη, που προσγειώθηκε λόγω κακοκαιρίας στη Ρουμανία, δόθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Αεροσκάφος της Aegean πρόκειται να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.

Η πτήση θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 12.30 μετά το μεσημέρι για να παραλάβει τους επιβάτες από το ρουμανικό αεροδρόμιο, και αναμένεται να αναχωρήσει από την Τιμισοάρα στις 15.00 ώρα Ελλάδας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες είχαν τηλεφωνήσει από τις 6 το πρωί στους τηλεοπτικούς σταθμούς καταγγέλλοντας την εταιρία και ζητούσαν βοήθεια.

«Μας πέταξαν στο αεροδρόμιο. Μας είπαν στην αρχή να μην βγούμε από το αεροσκάφος, μετά να βγούμε. Δεν έχουμε καμία ακριβή υπεύθυνη ενημέρωση. Στις προσπάθειες που κάναμε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία, τα περισσότερα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν. Κάποια στιγμή μας απάντησαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, παρά μόνο αν έχουν χαθεί ταξιδιωτικά έγγραφα», κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ένας από τους επιβάτες, ο κ. Καλαμάρας. «Δεν υπάρχει κάτι να φάμε. Δεν μας έχουν δώσει ένα ποτήρι νερό. Κάποιοι πήραν το λεωφορείο σε αυτές τις τραγικές καιρικές συνθήκες», συμπλήρωσε.

Περίπου οι μισοί από τους επιβάτες μπήκαν στα λεωφορεία που διέθεσε η εταιρεία, προκειμένου να πάνε οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Ομως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένα από αυτά δεν έχει θέρμανση! «Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και περιμένουμε. Οι μισοί έφυγαν με λεωφορεία που διέθεσε η εταιρεία μετά από πίεση. Λεωφορεία που δεν έχουν ούτε θέρμανση, τουλάχιστον στο ένα από τα δύο. Περίπου 100 έχουν μείνει εδώ, ανάμεσά τους κάποια μικρά παιδιά», δήλωσε στον ΣΚΑΪ από την πλευρά της η κ. Δραγασίδου, επιβάτης της ίδιας πτήσης.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 4 =