αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ryanair ξεκινά να πουλά εισιτήρια για συναυλίες και θέατρα

Η Ryanair ξεκινά να πουλά εισιτήρια για συναυλίες και θέατρα

Εισιτήρια για θέατρο, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα σε όλη την Ευρώπη θα μπορεί να αγοράσει κανείς από το Ryanair.com μέσω της υπηρεσίας Ryanair Tickets μετά την συνεργασία της νούμερο ένα αεροπορικής εταιρίας της Ευρώπης, από άποψη όγκου επιβατών, με την Coras.

Οι 129 εκατομμύρια επιβάτες της Ryanair τώρα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα μεγαλύτερα show στο West End του Λονδίνου, μέσω του Ryanair Tickets και μέσω της σελίδας Active Trip, χρησιμοποιώντας τις ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού τους.

Όπως σημειώνει το Insider.gr, η live μουσική του Ryanair Tickets ξεκινάει με το πλέον αναγνωρισμένο «Live at Chelsea», το όποιο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από 10 Νοεμβρίου, με περισσότερα εισιτήρια για θέατρο, live μουσική και αθλητικά θεάματα να ακολουθούν συντομά. Οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια σε επτά γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Πολωνικά) και τρία νομίσματα (Ευρώ, Στερλίνες και Ζλότι) με περισσότερα να ακολουθούν. Μάλιστα η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια θα έχουν έκπτωση για όσες κρατήσεις πραγματοποιηθούν πριν από τον Δεκέμβριο.

Αυτές είναι οι τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες της Ryanair στο πλαίσιο του 4ου έτους του προγράμματος «Always Getting Better» το οποίο περιλαμβάνει επίσης τη best-in-class εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας, τη νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms, το Apple Pay integration, τις πτήσεις long haul της Air Europa οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Coras και για το Ryanair Tickets, το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να αγοράζουν εισιτήρια για shows στο West End όπως τα εξής: Aladdin, Wicked, The Lion King and Les Misérables. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Αρχικά θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για show στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετέπειτα το Ryanair Tickets θα διαθέτει εισιτήρια για event σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Greg O’Gorman, Director of Ancillary της Ryanair.

«Τα σχέδια ενός ταξιδιού μπορούν να ξεκινήσουν με την αγορά ενός εισιτηρίου για κάποιο event, είτε είναι για ποδοσφαιρικό αγώνα Premiership, είτε για κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη. Το Ryanair Tickets προσφέρει στους πελάτες μια άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία για να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια για τα καλύτερα event σε όλη την Ευρώπη. Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε μια ειδική τιμή γνωριμίας για όλα τα εισιτήρια θεάτρου για κρατήσεις πριν το Δεκέμβριο, που σημαίνει ότι οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να καταβάλλουν υψηλά πόσα όπως σε άλλα ηγετικά στον τομέα τους ticket agencies» ανέφερε από πλευράς του ο Mark McLaughlin, CEO της Coras.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + eleven =