αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Revolut λανσάρει το δικό της… Booking. Πως θα κλείνεις τουριστικά καταλύματα και θα παίρνεις επιστροφή χρημάτων

Η Revolut λανσάρει το δικό της… Booking. Πως θα κλείνεις τουριστικά καταλύματα και θα παίρνεις επιστροφή χρημάτων

Δυναμικό μπάσιμο στο ταξιδιωτικό πεδίο κάνει η Revolut. Μια κίνηση που έρχεται αμέσως μετά τον νέο γύρο χρηματοδότησης που έκλεισε, και ο οποίος ανέβασε την αποτίμηση της εταιρίας στα 33 δισ. δολάρια.

Η βρετανική fintech παρουσίασε τώρα ένα νέο χαρακτηριστικό στην ψηφιακή της πλατφόρμα, με το όνομα Stays, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα, μέσω της εφαρμογής. 

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν επιστροφή μέχρι και 10% για τις κρατήσεις καταλυμάτων που έγιναν μέσα από το app, σύμφωνα με ανακοίνωση της Revolut.

Το αμερικανικό CNBC σημειώνει ότι προς το παρόν η εφαρμογή θα προσφέρει μονο επιλογές σε καταλύματα, όμως στα σχέδια της εταιρείας είναι να προσθέσει πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Ήδη το Stays είναι διαθέσιμο στους χρήστες που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τους επόμενους μήνες θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 36χρονος CEO που έμαθε ότι έχει στα «χέρια» του 7,1 δισ. δολάρια ενώ είχε έρθει για kitefurf στην Ρόδο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 7 =