αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η remote εργασία ήταν ένα πείραμα που απέτυχε», λέει ο ιδρυτής του ChatGPT

«Η remote εργασία ήταν ένα πείραμα που απέτυχε», λέει ο ιδρυτής του ChatGPT

Ο CEO της OpenAI (εταιρία πίσω από το ChatGPT), Sam Altman, δεν βλέπει με καλό μάτι την remote εργασία. Όπως είπε ο γνωστός επιχειρηματίας, οι εργαζόμενοι που εργάζονται από το γραφείο μπορούν να δημιουργήσουν νέα προϊόντα, ενώ το μοντέλο απομακρυσμένης εργασίας δημιουργεί σύγχυση.

Σε ένα event που διοργάνωσε η εταιρεία fintech, Stripe, πρόσθεσε επίσης ότι δεν έχουμε ακόμα την τεχνολογία που χρειάζεται για να δουλεύουν εντελώς remote οι άνθρωποι.

Μιλώντας για την εργασία από το σπίτι, ο δισεκατομμυριούχος Altman πρόσθεσε ότι θεωρεί την εξ αποστάσεως εργασία ως πείραμα.

Δήλωσε: «Πιστεύω ότι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της βιομηχανίας της τεχνολογίας εδώ και πολύ καιρό ήταν ότι όλοι (νόμιζαν ότι) μπορούσαν να πάνε remote για πάντα και οι ομάδες των startups δεν χρειαζόταν να είναι μαζί. Νόμιζαν ότι δεν θα υπήρχε απώλεια δημιουργικότητας. Θα έλεγα ότι το πείραμα με αυτό έχει τελειώσει και η τεχνολογία δεν είναι ακόμη αρκετά καλή ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να είναι full remote για πάντα, ιδιαίτερα στις νεοφυείς επιχειρήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας διάσημος επενδυτής εξηγεί: Πάρτε το απόφαση. Οι remote εργαζόμενοι δεν θα επιστρέψουν ποτέ στο γραφείο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 20 =