αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Redmi παρουσίασε low- budget smartwatch. Ποια η τιμή του

Η Redmi παρουσίασε low- budget smartwatch. Ποια η τιμή του

Συνεχίζοντας τη λογική του low budget, η Redmi ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Redmi Watch, ενός smartwatch που δεν θα ζητά περισσότερα από 45 δολάρια από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη του. Πληροφορίες θέλουν το Redmi Watch να κυκλοφορεί σε μερικές αγορές ως προϊόν της Xiaomi και όχι ως Redmi.

H οθόνη του Redmi Watch είναι τετράγωνη, στις 1.4 ίντσες, ενώ η κάσα του θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα. Περισσότερες χρωματικές επιλογές θα υπάρχουν για το λουράκι. Στο πλάι της κάσας υπάρχει ένα μόνο κουμπί για τον χειρισμό των λειτουργιών του, ενώ θα μπορεί κανείς να το χειριστεί σε συνδυασμό με το Mi Fit app σε ένα συνδεδεμένο smartphone.

To Redmi Watch έχει τεχνολογία NFC, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, μετρητή καρδιακών παλμών, είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή η αυτονομία της μπαταρίας του είναι αρκετή για 7 ημέρες χωρίς φόρτιση, με τη δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας εάν επιλέξει κανείς τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Αρχικά το smartwatch θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στη δελεαστική τιμή των 45 δολαρίων, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε σύντομα και στις αγορές της Ευρώπης.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =