αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Radisson Red «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και φτιάχνει συγκρότημα με πολυτελή διαμερίσματα

Η Radisson Red «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και φτιάχνει συγκρότημα με πολυτελή διαμερίσματα

Το πρώτο της ξενοδοχειακό συγκρότημα με πολυτελή διαμερίσματα ανοίγει στην Ελλάδα η Radisson Hotel Group, υπό το brand Radisson Red. 

To Radisson RED Mitropoleos Square Athens θα ανοίξει στην Αθήνα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023. 

Το ακίνητο βρίσκεται στην Πλατεία Μητροπόλεως, δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών, στη γειτονιά της Πλάκας.

Το έργο έχει ως στόχο τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος κτιρίου γραφείων σε διαμερίσματα εκλεπτυσμένου design με τη δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών. 

Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens θα συμπεριλαμβάνει 94 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα, 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτιρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ θα υπάρχει και roof top bar – εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με θέα την Ακρόπολη, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με καταξιωμένο chef.

Έτσι, το πολυτελές hospitality brand Radisson RED εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντας το portfolio της Radisson στην Ελλάδα σε επτά ακίνητα σε λειτουργία ή υπό κατασκευή.

Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens είναι το τρίτο ακίνητο της Radisson Hotel Group στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο Elie Milky, Vice President Development του Radisson Hotel Group, δήλωσε: «είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την εταιρεία real estate Gnosis Investments, φέρνοντας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας το brand Radisson RED. Το project καλύπτει το υπάρχον κενό στην Ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο σε νέες επενδύσεις από funds. Το έργο θα εδραιώσει τη θέση της Radisson Hotel Group’s στην Ελληνική αγορά, ενώ η στρατηγική ανάπτυξής μας συνεχίζεται με άμεσο στόχο η εταιρεία να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της διεθνούς αγοράς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους».

Ο Πέτρος Πολίτης, co-founder & CEO της Gnosis Investment σχολίασε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της Αθήνας, όπου θα κυριαρχεί η πολυτέλεια και το δημιουργικό στοιχείο. Αναπτύσσοντας το κομμάτι της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα και προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία, θέλουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην πόλη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Radisson Hotel Group σε αυτό το μοναδικό έργο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − five =