αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Pizza Fan λανσάρει δικό της μαγειρευτό φαγητό

Η Pizza Fan λανσάρει δικό της μαγειρευτό φαγητό

Το δικό της μαγειρευτό φαγητό λανσάρει η Pizza Fan. Πρόκειται για τη σειρά μαγειρευτών MYCOOK, τα οποία φέρουν τη δική της υπογραφή και τα οποία έχουν στόχο να θυμίσουν σε όλους κάτι από… σπιτικό φαγητό. Η σειρά περιλαμβάνει συνολικά 10 σπιτικές συνταγές.

Όπως σημειώνει η αλυσίδα, στόχος είναι να μας μεταφέρει στις γεύσεις που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια. Αυθεντικά υλικά, αγαπημένες συνταγές, υπέροχα πιάτα, υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Κι όλα μαγειρεμένα με μεράκι και φροντίδα. Αρακάς με πατάτες, μοσχαράκι κοκκινιστό, μουσακάς, χοιρινό λεμονάτο, κεφτεδάκια της μαμάς και τόσες άλλες υπέροχες γεύσεις γεμάτες Ελλάδα που μας περίμεναν πάντα στο σπιτικό τραπέζι.

Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα επεκτείνει το δίκτυο της, με δύο νέα καταστήματα Pizza Fan τα οποία άνοιξαν λίγο πριν τα τέλη του Νοεμβρίου. Το ένα στο Κουκάκι και το δεύτερο στο Αιγάλεω.

«Με το δίκτυο της να εξαπλώνεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια και ολοκληρώνοντας σταδιακά το επιτυχημένο rebranding όλων των καταστημάτων της η Pizza Fan είναι κοντά στους ανθρώπους που την αγαπήσανε δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα για αμεσότερη εξυπηρέτηση και χαμηλότερες τιμές για αγορά από το κατάστημα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 9 =