αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Philips λανσάρει μια XL οθόνη, που ταιριάζει στους επαγγελματίες

Η Philips λανσάρει μια XL οθόνη, που ταιριάζει στους επαγγελματίες

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, λανσάρει την ολοκαίνουρια 32:9 SuperWide κυρτή LCD οθόνη Philips 499P9H Brilliance. Πρόκειται για τη βραβευμένη 49” (48,8″ / 124 εκ διαγ.) οθόνη που παρέχει στους επαγγελματίες χρήστες μια πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών για την ενίσχυση της απόδοσης, ώστε κάθε λεπτό εργασίας να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό, πιο παραγωγικό και πιο απολαυστικό. Εξοπλισμένη με μία τεράστια οθόνη 32:9 SuperWide και εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, η Philips 499P9H προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά σε έναν πολυτελές μεγάλο format, το οποίο ισοδυναμεί με δύο οθόνες πλήρους μεγέθους, καθιστώντας την ιδανική εναλλακτική λύση στο στήσιμο δύο οθονών 27” Quad HD.

Διαθέτοντας βολική σύνδεση USB-C docking, η οποία προσφέρει το πλεονέκτημα της υψηλής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων και της ευέλικτης συνδεσιμότητας, καθώς επίσης μία αναδυόμενη pop-up κάμερα και σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον, αυτή η οθόνη τα έχει όλα.

Το πελώριο σχήμα της είναι ένα βραβευμένο χαρακτηριστικό μοντέρνου σχεδιασμού με κυρτή οθόνη 1800r που αντικατοπτρίζει το φυσική μορφή του ματιού και περιβάλλει απαλά το χρήστη, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς και μεγιστοποιώντας την άνεση.

Η οθόνη 499P9H παρέχει 49 εντυπωσιακές ίντσες χώρου εργασίας, ακριβώς σαν δύο οθόνες 27″ 16:9 Quad HD που τοποθετούνται δίπλα-δίπλα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να απλώνουν και να συγκρίνουν έγγραφα, ή να διαχειρίζονται πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να στοιβάζουν παράθυρα, να κάνουν scroll ή zoom.

Η προτεινόμενη τιμή πώλησης είναι στα 1.099 ευρώ. Καθόλου φθηνή βέβαια…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =