αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Pfizer κάνει μαζικές προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη- Δες τις 16 θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές και στείλε βιογραφικό

Η Pfizer κάνει μαζικές προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη- Δες τις 16 θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές και στείλε βιογραφικό

Όλο και πιο έντονη γίνεται η παρουσία της Pfizer στη Θεσσαλονίκη. Παρά την πανδημία που προκάλεσε καθυστερήσεις, έως το τέλος του έτους θα εργάζονται για την εταιρία στη Θεσσαλονίκη 200 άνθρωποι, όπως δήλωσε πρόσφατα ο CEO, Αλβέρτος Μπουρλά, λέγοντας μάλιστα ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τα ταλέντα και τις ικανότητές τους. Επισημαίνοντας παράλληλα πως 15-20% των αιτήσεων που δέχθηκε η εταιρεία για τις θέσεις εργασίας προέρχεται από Έλληνες που είχαν φύγει στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης και θέλουν τώρα να γυρίσουν πίσω.

Ο κ. Μπουρλά αποκάλυψε ότι ο σχεδιασμός της Pfizer περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ακόμα κόμβου στη Θεσσαλονίκη (άρα συνολικά θα υπάρχουν δύο hub στην πόλη) που θα εξυπηρετεί εσωτερικά την εταιρεία (πχ για οικονομικές υπηρεσίες, ανθρώπινο δυναμικό, call centers) και σ’ αυτό θα μπορέσουν να δουλέψουν άλλα 350 άτομα. Συνολικά, στα δύο κέντρα θα εργάζονται σε πρώτη φάση, είπε, 600 άτομα, με την προοπτική αυτός ο αριθμός να διπλασιαστεί.

Οι εταιρία έχει τώρα ανοιχτές θέσεις στην Θεσσαλονίκη. Παρακάτω μπορείς να δεις τις ειδικότητες που αναζητά. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + seventeen =