αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Paypal σύντομα θα σου επιτρέπει να αγοράζεις, να πουλάς και να κάνεις ψώνια με Bitcoin

Η Paypal σύντομα θα σου επιτρέπει να αγοράζεις, να πουλάς και να κάνεις ψώνια με Bitcoin

Δυνατό μπάσιμο στο πεδίο των Κρυπτονοισμάτων κάνει η Paypal. Η διάσημη πλατφόρμα σύντομα θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πουλάνε, να αγοράζουν και να αποθηκεύουν Bitcoins ή άλλα ψηφιακά νομίσματα, μέσα από την Paypal. Η νέα λειτουργία θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Στο επόμενο έτος αναμένεται να υπάρξει και επέκταση σε άλλες χώρες.

Στις αρχές του 2021, οι χρήστες των ΗΠΑ θα μπορούν να κάνουν επίσης τα ψώνια τους χρησιμοποιώντας Κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, δεν θα μπορούν να λάβουν πληρωμές σε ψηφιακά νομίσματα.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία θα παρέχει πληροφορίες για να βοηθήσει τους κατόχους λογαριασμών να κατανοήσουν την τεχνολογία blockchain, το οικοσύστημα ψηφιακού νομίσματος, και τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με την επένδυση στα κρυπτονομίσματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Paypal, Dan Schulman δήλωσε στο Reuters ότι οι νέες λειτουργίες της πλατφόρμας θα ενθαρρύνουν την παγκόσμια υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος. Η υπηρεσία προετοιμάζεται επίσης για τις κεντρικές τράπεζες και τις εταιρείες που θα δημιουργήσουν τα δικά τους εικονικά νομίσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =