αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Oculus ετοιμάζεται να κάνει δυνατό «χτύπημα» με ασύρματο κράνος και τιμή κάτω από 200 δολάρια

Η Oculus ετοιμάζεται να κάνει δυνατό «χτύπημα» με ασύρματο κράνος και τιμή κάτω από 200 δολάρια

Το νέο Oculus κράνος VR εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο επόμενο έτος, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 200 δολάρια στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το Facebook που είναι ο ιδιοκτήτης της Oculus, θέλει να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό, προσφέροντας επιλογές Virtual Reality. Για το λόγο αυτό θέλει να δώσει στο κράνος της Oculus ασύρματο χαρακτήρα και αυτονομία κινήσεων, ενώ παράλληλα, θέλει να ρίξει την τιμή προκειμένου να μπορούν περισσότεροι άνθρωποι να το αποκτήσουν.

Η αυτονομία του μικρότερου Oculus πηγάζει από το γεγονός ότι δεν θα απαιτεί τη σύνδεση με ένα PC ή ένα smartphone για να λειτουργήσει κανονικά. Η κωδική ονομασία του νέου κράνους είναι Pacific και ο σκοπός του θα είναι η χρήση του σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης νέας γενιάς, για ψυχαγωγία με βίντεο 360 μοιρών, αλλά και το gaming.

Όπως διαβάζουμε στο pestaola.gr, ο χαρακτήρας του νέου κράνους εκτιμάται ότι θα είναι compact, ενώ το βάρος του αναμένεται να είναι χαμηλότερο και από το Samsung Gear VR. H Oculus δεν επιβεβαιώνει καμία από τις φήμες για το επερχόμενο μοντέλο, αλλά από τις περισσότερες διαδικτυακές πηγές θεωρείται δεδομένο ότι ασχολείται με μία νέα πρόταση κράνους VR.

To Facebook δηλώνει από τη μεριά του ότι κάτι ετοιμάζει, αλλά δεν δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις για αυτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =