αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ NRG έχει πλάνο για να φτάσει τα 1.000 σημεία φόρτισης μέχρι τέλος του 2022

Η NRG έχει πλάνο για να φτάσει τα 1.000 σημεία φόρτισης μέχρι τέλος του 2022

Τα 1000 αναμένεται να φτάσουν τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας NRG μέχρι τέλος του έτους από περίπου 500 σημεία που υπάρχουν ήδη σήμερα.

Το πλάνο επέκτασης των φορτιστών της εταιρείας συνεχίζεται απρόσκοπτα, με έμφαση τις μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης και My Market, αλλά και με άλλες επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία και πάρκινγκ και φυσικά με το δίκτυο πρατηρίων των εταιρειών του ομίλου της Motor Oil, Shell και AVIN.

Στις δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναμένεται να εγκατασταθούν συνολικά 800 φορτιστές, ενώ σημαντικές επίσης θεωρούνται οι συνεργασίες στον κλάδο των ξενοδοχείων με την Grecotel και το Costa Navarino.

Σήμερα το δίκτυο της εταιρείας περιλαμβάνει 500 φορτιστές σε 250 σημεία σε όλη την χώρα ενώ με την υπηρεσία incharge ο χρήστης μπορεί να βρεί το σημείο φόρτισης για την εξυπηρέτησή του. Επίσης έχει καλυφθεί όλο το δίκτυο των εθνικών οδών μέσω των 27 σημείων ταχυφόρτισης.

Σε ό,τι αφορά στην τιμολόγηση, παρά την ενεργειακή κρίση η εταιρεία έχει διατηρήσει σταθερή την τιμή στα 50 σεντς/KWh για τους απλούς φορτιστές και στα 60 σεντς/KWh για τους ταχυφορτιστές, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν περίπου το 80% της φόρτισης μιας μπαταρίας σε διάστημα περίπου 30 λεπτών.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι μετά την εξαγορά της Automotive η NRG διαθέτει μια ευρεία γκάμα λύσεων για τα ηλεκτρικἀ οχήματα τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Οι νέες υπηρεσίες της NRG παρουσιάζονται από στελέχη της εταιρείας στο πλαίσιο της παρουσίας της εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + twenty =