αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Notos Com ετοιμάζεται να μπει στην Στοά Αρσακείου

Η Notos Com ετοιμάζεται να μπει στην Στοά Αρσακείου

Η Notos Com ετοιμάζεται να μπει στην Στοά Αρσακείου. Σύμφωνα με το powergame.gr η επένδυση αφορά την ανάπτυξη καταστήματος Lacoste που θα ενισχύσει περαιτέρω τις επιδόσεις του ομώνυμου δικτύου, δεδομένων και των προσδοκιών για την καταναλωτική κίνηση στο υπό ανάπτυξη project της Legendary Food στην πρώην στοά βιβλίου.

Πηγές στη Notos σημειώνουν στο powergame.gr ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά ο ρυθμός ανάπτυξης των πωλήσεων στο δίκτυο των boutique παρασύροντας και τις online πωλήσεις, ως αποτέλεσμα των ανακαινίσεων που υλοποιούνται στους εμπορικούς χώρους. Ας σημειωθεί ότι η Notos Com διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο με περίπου 45 monobrand καταστήματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι Lacoste και Gant. Πρόκειται για σήματα με μεγάλη εμπορικότητα στην ελληνική αγορά, τα οποία υπεραποδίδουν μετά τις παρεμβάσεις αναβάθμισης στα σημεία πώλησης.

Συμπληρωματικά του επενδυτικού πλάνου ανακαινίσεων καταστημάτων η Notos τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε και e-shops για τους συνεργαζόμενους οίκους -στα τέλη του 2022 για την Gant, πέρυσι για την Lacoste, πιο πρόσφατα για την μάρκα The Bostonians και ακολούθως για τη Nautica.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =