αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nikon γίνεται 100 χρονών και το γιορτάζει

Η Nikon γίνεται 100 χρονών και το γιορτάζει

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 25 Ιουλίου 2017 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της το 1917, με την ονομασία Nippon Kogaku Kogyo, εποχή από την οποία τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και τεχνολογίες ακριβείας.

«Από όλους εμάς στη Nikon, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ταξίδεψαν μαζί μας και συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτής της εταιρείας κατά τη διάρκεια της 100ετούς της ιστορίας.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 μας χρόνια, θα παρουσιάσουμε ένα νέο λογότυπο Nikon για την 100ή μας επέτειο και έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο αποκλειστικά στα 100 χρόνια της Nikon».

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από το τμήμα σχεδίασης της Nikon και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως σύμβολο των εορτασμών και των δραστηριοτήτων που θα προσφέρει στους πελάτες της σε όλον τον κόσμο για την 100ή της επέτειο.

Ο δικτυακός τόπος για την 100ή επέτειο στη διεύθυνση http://www.nikon.com/100th/ θα περιλαμβάνει ειδικό επετειακό περιεχόμενο, όπως ένα αναμνηστικό βίντεο και ένα ιστορικό αρχείο με τα επιτεύγματά της αυτά τα εκατό χρόνια. Το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο στα πλαίσια των εορτασμών.

Πηγή: In.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =