αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Naval Group ιδρύει θυγατρική στην Ελλάδα- Θα προκύψουν έως και 100 θέσεις εργασίας

Η Naval Group ιδρύει θυγατρική στην Ελλάδα- Θα προκύψουν έως και 100 θέσεις εργασίας

Με στόχο την ενίσχυση και επέκταση των δραστηριοτήτων της, στην ελληνική αγορά η Naval Group ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση της Naval Group Hellas, 100% θυγατρικής της στην Ελλάδα, από τις αρχές του 2023.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ως μέρος της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της Naval Group στην Ελλάδα και με κύριο στόχο την ενίσχυση των αναπτυσσόμενων δραστηριοτήτων με τους Έλληνες εταίρους, η Naval Group προχωρά στην ίδρυση 100% θυγατρικής της εταιρείας στην Ελλάδα, στις αρχές του 2023.

Η θυγατρική θα αποτελέσει τον πυλώνα για το μακροπρόθεσμο αποτύπωμα της Naval Group στην Ελλάδα και θα δομηθεί με σημαντικές επενδύσεις για την προοδευτική άύξηση του ελληνικού προσωπικού της με βάση την εκπαίδευση, τη μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

Σε συνέχεια μιας σταδιακής αύξησης, το ελληνικό προσωπικό θα αποτελεί την πλειοψηφία των εργαζομένων στη θυγατρική εταιρεία που θα μπορούσαν να ανέλθουν έως και σε 100 θέσεις εργασίας, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η θυγατρική θα παράγει και θα συντονίζει τοπικές βιομηχανικές δραστηριότητες προς όφελος του Ελληνικού Ναυτικού.

Με δραστηριότητες και εκτός της περιοχής των Αθήνών, η Naval Group Hellas θα υποστηρίξει την ανάπτυξη και εφαρμογή του σχεδίου συμμετοχής του Ομίλου για την Ελληνική Βιομηχανία. Περισσότερες από 50 ελληνικές εταιρείες έχουν ήδη ενταχθεί στην εφοδιαστική αλυσίδα της Naval Group για να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα FDI του γαλλικού αλλά και του ελληνικού Ναυτικού καθώς και σε άλλα προγράμματα του ομίλου.

Η προσφορά της Naval Group για το πρόγραμμα κορβετών του Πολεμικού Ναυτικού περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό σχέδιο συνεργασίας για την εξασφάλιση οικονομικών οφελών για την Ελλάδα τουλάχιστον σε επίπεδο 30% της αξίας του προγράμματος και τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας, ενισχύοντας παράλληλα τη συμμετοχή των Ελλήνων εταίρων στις διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =