αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Mytilineos αλλάζει όνομα

Η Mytilineos αλλάζει όνομα

«Ο κύκλος με το όνομα της οικογένειας έχει κλείσει», δήλωσε ο Ευάγγελος Μυτιληναίoς μιλώντας στη Γενική Συνέλευση στην οποία ανακοινώθηκε το νέο όνομα του ομίλου: Metlen. Και συγκεκριμένα Metlen Energy & Metals.

O επιχειρηματίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος για την αλλαγή ονόματος, καθώς η εταιρεία έχει πίσω της πάνω από 100 χρόνια ιστορίας με το οικογενειακό όνομα, ενώ στο τιμόνι της βρίσκεται η τρίτη γενιά η οποία και την απογείωσε.

“Το όνομα της εταιρείας απέκτησε εμβληματικό χαρακτήρα, σε δύσκολες εποχές για τη χώρα και την αγορά της, είμαστε περήφανοι για αυτό”, είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι “οι δουλειές είναι δουλειές, αλλά και οι άνθρωποι είναι άνθρωποι. Η εταιρία αυτή είναι σαν τρίτο παιδί μου. Την έχω “χωνέψει” την αλλαγή ονομασίας, καταλαβαίνετε όμως από αυτό τη σημασία της απόφασης μας -και της προσήλωσης- να κατακτήσει η εταιρεία κορυφές απάτητες ως τώρα για ελληνική εταιρεία”.

Ο ισχυρός άντρας της εταιρείας, μετά από σχετική ερώτηση που του υποβλήθηκε, ανέφερε πως για το 2024 «βλέπει» καθαρή κερδοφορία για την εταιρεία πέριξ των 700 εκατ.ευρώ «μέχρι να ωριμάσουν οι επενδύσεις ή εφόσον η εταιρεία προχωρήσει σε μία μεγάλη εξαγορά, τότε θα ξεφύγουμε στα νούμερα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − two =