αρχικηVIRALΗ Mondelez Ελλάς προχωρά στην ανάκληση αυτού του προϊόντος- Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του

Η Mondelez Ελλάς προχωρά στην ανάκληση αυτού του προϊόντος- Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του

Η Mondelez Ελλάς, με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνει το κοινό για την ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος Μπισκότο OREO Strawberry Cheesecake το οποίο δε φέρει επισήμανση συσκευασίας στα ελληνικά.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, στα συστατικά του προϊόντος περιλαμβάνονται το σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους καταναλωτές. Το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και καθόλα ασφαλές, και είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τους καταναλωτές πλην αυτών που είναι αλλεργικοί στα συγκεκριμένα συστατικά. 

Διασφαλίζοντας πλήρως την άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων της, με σεβασμό προς τον καταναλωτή, η εταιρεία ενημέρωσε προληπτικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων της συγκεκριμένης παρτίδας και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος ή συσκευασία του προϊόντος OREO. 

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των παραγομένων προϊόντων, υπεύθυνη στάση και με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές, η εταιρεία ανακαλεί από την αγορά το προϊόν Μπισκότο OREO Strawberry Cheesecake (154 γραμμάρια) με απουσία επισήμανσης στα ελληνικά με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό παρτίδας (LOT) OVI0412023. 

Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και το γάλα καλούνται να μην καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες.  

Τα προϊόντα διατίθενται στην Ελλάδα από τη Mondelez Ελλάς ΑΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 4 =