αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft Selfie app γίνεται διαθέσιμη και για συσκευές Android

Η Microsoft Selfie app γίνεται διαθέσιμη και για συσκευές Android

Η Microsoft έχει διαθέσει πολλές εφαρμογές που αναπτύσσει η ίδια σε συσκευές Android και iOS, λόγω της σημαντικής απήχησης που έχουν τα συγκεκριμένα smartphones στην αγορά. Μια από αυτές τις εφαρμογές είναι και η Microsoft Selfie, η οποία έκανε αρχικά το ντεμπούτο της για iOS συσκευές τον περασμένο Δεκέμβριο. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής για ποιον λόγο καθυστέρησε η διάθεσή της στο Android.

Όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, το συγκεκριμένο app υπόσχεται να βελτιώσει την ποιότητα των selfies με τη χρήση «έξυπνης» τεχνολογίας. Ειδικότερα, μέσω της τεχνολογίας αυτής, η εφαρμογή είναι σε θέση να αντιληφθεί την ηλικία, το φύλο, τον τόνο του δέρματος, τη φωτεινότητα και πολλές άλλες παραμέτρους, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των φωτογραφιών.

Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο χρήστης αν θέλει να επεξεργαστεί μια φωτογραφία από την γκαλερί της συσκευής ή να προβεί στη λήψη μιας νέας φωτογραφίας. Το Microsoft Selfie app προσφέρει σημαντική ευκολία στο χρήστη, καθώς δεν απαιτείται η χρήση άλλης εφαρμογής για την επεξεργασία της εικόνας. Αντίθετα, με την ίδια την εφαρμογή πραγματοποιείτε τη λήψη της φωτογραφίας, με την ίδια την επεξεργάζεστε.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, τα φίλτρα του Microsoft Selfie app είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιεί το Instagram (1965 και XPro). Αν και τα δυο αυτά apps, Instagram και Microsoft Selfie app, αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών των χρηστών, ένας σημαντικός παράγοντας διαφοροποίησης είναι η «έξυπνη» τεχνολογία επεξεργασίας της δεύτερης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =