αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft σταματά την υποστήριξη για το Office 2010

Η Microsoft σταματά την υποστήριξη για το Office 2010

H Microsoft έχει επίσημα σταματήσει την υποστήριξη τόσο για το Office 2010 όσο και για το Office 2016 για Mac.

Η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον patches, αναβαθμίσεις, ή υποστήριξη για κανένα από τα δύο προϊόντα. Αν και θα εξακολουθούν να λειτουργούν και τα δύο, δεν θα λαμβάνουν πλέον καμία αναβάθμιση ασφαλείας από τη Microsoft.

Η Microsoft παραπέμπει προς τις Εφαρμογές του Microsoft 365 όσους αναζητούν μια σουίτα λογισμικού αντικατάστασης, που είναι επίσης γνωστές και ως Εφαρμογές Office 365. Η εταιρεία έχει συμβουλέψει εδώ και καιρό τους χρήστες να κάνουν την αλλαγή πριν τη λήξη της υποστήριξης για το παλαιότερο επαγγελματικό λογισμικό της. Η Microsoft δεν σκοπεύει να μπλοκάρει τους χρήστες από την πρόσβαση σε παλαιότερες εκδόσεις των προγραμμάτων της, αλλά έχει προειδοποιήσει τους χρήστες που εξακολουθούν να συνδέονται με αυτές ότι δεν θα μπορούν να γνωρίζουν τις τελευταίες εκδόσεις των patch ή των αναβαθμίσεων ασφαλείας.

Επιπρόσθετα, η Microsoft ανάρτησε επίσης μια ανανεωμένη λίστα των ημερομηνιών λήξης των υπηρεσιών υποστήριξης στην επίσημη σελίδα Πληροφοριών Κύκλου Ζωής Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Εάν κάποια έκδοση από αυτό το λογισμικό της Microsoft είναι ζωτικής σημασίας για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ίσως θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τις νέες εκδόσεις του λογισμικού Office χωρίς συνδρομή. Αυτές οι σουίτες είναι μέχρι τώρα χωρίς όνομα, αλλά είναι πιθανόν να πάρουν συλλογικά την ονομασία Office 2022. Δεν θα χρειαστεί να συνεχίστε να πληρώνετε συνδρομή για να τις χρησιμοποιείτε, όπως συμβαίνει με όλες τις κλασσικές εφαρμογές των Windows.

Πηγή: PC Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + fourteen =