αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft παρουσίασε το Surface Studio και θέλει να «χτυπήσει» την Apple

Η Microsoft παρουσίασε το Surface Studio και θέλει να «χτυπήσει» την Apple

Η οικογένεια των Surface της Microsoft επεκτείνεται και στο χώρο των desktops με το Surface Studio που η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Το παρουσίασε λέγοντας ότι διαθέτει το πιο “λεπτό LCD monitor που έχει κατασκευαστεί ποτέ” με πάχος μόλις 12,5 χιλιοστά. Η οθόνη του 28 ιντσών (PixelSense display) μπορεί να εμφανίσει 13,5 εκατομμύρια pixels – 63% περισσότερα, όπως σημείωσε ο Panos Panay που έκανε την παρουσίαση για λογαριασμό της Microsoft, από μία 4K τηλεόραση. Σε μία περίοδο που η Microsoft περνάει σε φάση δημιουργικότητας και έμφαση στο 3D (κάτι που θα φανεί και στο επόμενο Windows 10 Creators Update) αυτή η συσκευή κάνει ιδανική πρεμιέρα.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, διαθέτει επεξεργαστή Intel Core, 32GB RAM, 2TB υβριδικό σκληρό δίσκο (συνδυάζει HD και SD storage), Nvidia GTX 980M GPU, ενσωματωμένα 2.1 ηχεία, 4 USB 3.0 ports, Mini DisplayPort, SD card slot, Ethernet port και το νέο “Surface Dial” input με haptic feedback (το βλέπετε στην παραπάνω εικόνα κάτω αριστερά).

Αποτελεί την πρόταση της Microsoft στο χώρο των iMac αλλά και των all-in-one desktop PCs.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − 2 =