αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft και η Moovit συνεργάζονται για να επωφεληθούν οι επιβάτες συγκοινωνίας παντού

Η Microsoft και η Moovit συνεργάζονται για να επωφεληθούν οι επιβάτες συγκοινωνίας παντού

Το Moovit, η μεγαλύτερη εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων παγκοσμίως για την αστική κινητικότητα και η #1 εφαρμογή για τις συγκοινωνίες, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ενσωματώσει τις πληροφορίες δημόσιας συγκοινωνίας στους Χάρτες Azure για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πλουσιότερες εφαρμογές για δισεκατομμύρια ανθρώπους που μετακινούνται σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Moovit θα τρέχει τα δημόσια δεδομένα συγκοινωνίας της και υπηρεσίες APIs σε Microsoft Azure και θα μεταφέρει σταδιακά τα υπόλοιπα προϊόντα της σε Microsoft Azure. Η Microsoft μπορεί επίσης να ενσωματώσει τα δεδομένα δημόσιας συγκοινωνίας του Moovit σε εφαρμογές και υπηρεσίες της. Για παράδειγμα, οι χάρτες Azure θα μπορούσαν να παρέχουν έγκαιρα ειδοποίηση από τη Microsoft Cortana σχετικά με τη μετακίνηση ενός ατόμου παρέχοντας πληροφορίες συγκοινωνίας σε πραγματικό χρόνο.

Η Moovit είναι πρωτοπόρος του Mobility as a Service (MaaS) και δημιουργός μιας δωρεάν εφαρμογής δημόσιας συγκοινωνίας με περισσότερους από 300 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε περισσότερες από 2.600 πόλεις σε 85 χώρες. Το Moovit συγκεντρώνει τέσσερα δισεκατομμύρια ανώνυμα δεδομένα ημερησίως για να τα προσθέτει στον μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης δεδομένων συγκοινωνίας στον κόσμο. Η συλλογή δεδομένων υποστηρίζεται από το δίκτυο Moovit με περισσότερους από 450.000 τοπικούς εθελοντές που ονομάζονται “Mooviters”. Αυτοί οι παθιασμένοι χρήστες βοηθούν να χαρτογραφούν και να συντηρούν τις πληροφορίες τοπικής συγκοινωνίας σε πόλεις οι οποίες διαφορετικά δεν θα εξυπηρετούνταν.

Οι Χάρτες Azure είναι ένα απλό και ασφαλές σύνολο APIs τοποθεσίας που παρέχουν το γεωγραφικό περιβάλλον σε δεδομένα μέσω χαρτών, αναζήτησης, δρομολόγησης, κίνησης και δυνατοτήτων ώρας ζώνης που ενσωματώνονται άψογα με άλλα εργαλεία και υπηρεσίες Azure. Η Microsoft Azure θα ενσωματώσει τα API δεδομένα συγκοινωνίας του Moovit για να παρέχει στους πελάτες της Azure μερικά από τα πιο ακριβή δεδoμένα δημόσιας συγκοινωνίας στον κόσμο.

Η ενσωμάτωση των δεδομένων συγκοινωνίας του Moovit στους χάρτες Azure θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πλουσιότερες εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη δημόσια συγκοινωνία. Οι παρεχόμενες πληροφορίες θα περιλαμβάνουν το σχεδιασμό ταξιδιού από το Α στο Β, κοντινούς σταθμούς, στάσεις και γραμμές με πολυτροπικές επιλογές. Θα συμπεριληφθούν επίσης πληροφορίες σχετικά με τις γραμμές συγκοινωνίας όπως προγραμματισμένες αφίξεις και αφίξεις συγκοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, λίστα στάσεων και οδηγίες διαδρομών, καθώς και λεπτομερείς και πολυτροπικές διαδρομές βήμα προς βήμα, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και χάρτες συγκοινωνίας.

“Τα κορυφαία δεδομένα συγκοινωνίας του Moovit και οι κορυφαίες πολυτροπικές υπηρεσίες εξυπηρετούν απόλυτα το χαρτοφυλάκιο προσφορών για προγραμματιστές εφαρμογών της Microsoft Azure Maps”, δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Moovit, Nir Erez. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με μια εταιρεία παγκόσμιας κλάσης όπως η Microsoft και να ενσωματώσουμε τα πλούσια APIs συγκοινωνίας μας στους Χάρτες Azure, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργήσουν καλύτερες εφαρμογές για ανθρώπους που ταξιδεύουν παντού με τη συγκοινωνία.” επεσήμανε ο Erez.

“Οι προγραμματιστές και οι πελάτες ζητούσαν μια ολοκληρωμένη λύση χαρτογράφησης που να συνδυάζει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την τοποθεσία με τα δεδομένα της δημόσιας συγκοινωνίας για να παρέχει μια πλήρη εικόνα”, δήλωσε η Tara Prakriya, Group Program Management for Azure Maps and Connected Vehicles, Microsoft. “Με την παροχή ενημέρωσης για τα δεδομένα δημόσιας συγκοινωνίας στους Χάρτες Microsoft Azure, οι προγραμματιστές όχι μόνο θα μπορούν να δημιουργήσουν πιο εξελιγμένες και έξυπνες εφαρμογές που βασίζονται σε τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο, αλλά και οι cloud πελάτες μας σε διάφορες βιομηχανίες όπως ο τομέας των αυτοκινήτων, του δημόσιου τομέα, του τομέα της υγείας, θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να συνεχίσουν να βελτιώνουν τον τρόπο μετακίνησης των ανθρώπων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες παγκοσμίως. Η Microsoft έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τις βιομηχανίες να βρουν την καλύτερη επιλογή για κάθε μίλι κατά μήκος της διαδρομής αυτής για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους πόρους των υπηρεσιών πεδίου. Η κορυφαία κάλυψη της Moovit θα επιτρέψει στην Azure να παρέχει στους πελάτες της τις πιο ολοκληρωμένες και ακριβείς υπηρεσίες δεδομένων μεταφοράς”, κατέληξε η Prakriya.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =