αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft δρομολογεί το τέλος των Windows 10

Η Microsoft δρομολογεί το τέλος των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν το 2015 και σύμφωνα με την Lifecycle Policy σκοπεύει να αποσύρει την υποστήριξή της στις 14 Οκτωβρίου του 2025. Δέκα χρόνια υποστήριξης για ένα λειτουργικό είναι μέσα στα όρια αυτών που έχουμε συνηθίσει, ωστόσο αυτό σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση να δούμε σύντομα την επόμενη μεγάλη έκδοση.

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει πως στις 24 Ιουνίου θα παρουσιάσει “την επόμενη μεγάλη εξέλιξη των Windows” χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται απλά για μία μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 ή για τα Windows 11. Πρόσφατα teases από την εταιρία τείνουν να γέρνουν τη ζυγαριά προς τα Windows 11. Αν μη τι άλλο, με τέσσερα χρόνια ακόμα για τα Windows 10, είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσει να εργάζεται πάνω στα Windows 11, τα οποία σίγουρα δε θα κυκλοφορήσουν σύντομα, αλλά θα δώσει μία καλή ματιά στο τι μπορούν να αναμένουν οι χρήστες στο μέλλον.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τα Windows 10 όμως; Η Microsoft δε θα παρατήσει τα Windows 10 ακόμα κι αν κυκλοφορήσουν τα Windows 11. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να κάνουν τη μετάβαση οι χρήστες και η ιστορία έχει δείξει πόσο αργή μπορεί να είναι αυτή η μετάβαση, αν λάβουμε υπόψη τους χρήστες των Windows 7.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 4 =