αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Microsoft βάλει οριστικό «λουκέτο» στα φυσικά καταστήματα της!

Η Microsoft βάλει οριστικό «λουκέτο» στα φυσικά καταστήματα της!

Σε μια δυναμική κίνηση προχωρά η Microsoft και μένει να δούμε αν… θα της βγει σε καλό ή κακό. Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι κλείνει οριστικά τα φυσικά καταστήματα του και θα επικεντρωθεί στις online πωλήσεις. Με αυτή την απόφαση της η εταιρία κλείνει συνολικά 83 καταστήματα.

Η Microsoft ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων αυτών θα συνεισφέρουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας. Όπως τόνισε εκπρόσωπος της εταιρίας στο CNBC, όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στη Microsoft. Να πούμε ότι από το κλείσιμο εξαιρούνται τα καταστήματα σε μητροπολιτικά κέντρα όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και το Σίδνεϊ αλλά και η πανεπιστημιούπολη στο Ρέντμοντ της Ουάσινγκτον.

«Οι πωλήσεις μας έχουν αναπτυχθεί στο διαδίκτυο καθώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό σε ψηφιακές προσφορές και η ταλαντούχα ομάδα μας έχει αποδειχθεί επιτυχημένη, εξυπηρετώντας πελάτες πέρα από οποιαδήποτε φυσική τοποθεσία», δήλωσε ο εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft David Porter σε blog post. «Είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες των Microsoft Stores και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να τους εξυπηρετούμε στο διαδίκτυο και στα γραφεία της Microsoft», συμπλήρωσε.

Η απόφαση της Microsoft έρχεται σε συνέχεια της απόφασης να κλείσει προσωρινά τα καταστήματα τον Μάρτιο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει στο Microsoft.com και σε καταστήματα Xbox και Windows, προσεγγίζοντας περισσότερα από 1,2 δισ. άτομα μηνιαίως σε 190 αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + twenty =