αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft ανακοίνωσε το Office 2019. Και εδώ είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Η Microsoft ανακοίνωσε το Office 2019. Και εδώ είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

H Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση του Office, το Office 2019, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στο δεύτερο μισό του 2018. 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Microsoft, το Office 2019 θα μοιάζει με μια έκδοση του Office 365, η οποία δεν θα βασίζεται, όμως, στον ίδιο βαθμό στο cloud προκειμένου να λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του. Το περιεχόμενο του Office 2019 δεν φέρνει ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς θα περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, μαζί με τις client εφαρμογές του Outlook, αλλά και τις εκδόσεις server των Exchange, SharePoint και Skype for Business.

Σύμφωνα με τους περισσότερους αναλυτές, το Office 2019 δείχνει ότι η Microsoft συνειδητοποιεί πως δεν είναι όλοι οι χρήστες των προϊόντων της έτοιμοι να βασιστούν σε απόλυτο βαθμό στο cloud για τις καθημερινές εργασίες τους και πολλοί είναι ακόμα εκείνοι που προτιμούν να εργαστούν τοπικά, στον προσωπικό τους υπολογιστή. Εννοείται ότι οι cloud χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν πλήρως τις υπηρεσίες του Office 2019.

Μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες που έρχονται στο Office 2019 είναι η βελτιωμένη λειτουργία τονισμού, οι νέοι πίνακες, φόρμουλες και γραφήματα στο Excel, ενώ σε κάθε περίπτωση, η συνολική λειτουργία του Office θα είναι βελτιωμένη τόσο για τον τοπικό χρήστη όσο και για έναν διαχειριστή server.

Πηγή: pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + two =