αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Meta ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Threads στην Ευρώπη- Ο «κλώνος» του Twitter

Η Meta ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Threads στην Ευρώπη- Ο «κλώνος» του Twitter

Το επίσημο λανσάρισμα του Threads στην αγορά της Ευρώπης ανακοίνωσε την Πέμπτη η Meta του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, 5 και πλέον μήνες μετά από την πρεμιέρα της πλατφόρμας στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές του πλανήτη.

«Σήμερα ανοίγουμε το Threads σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Καλώς ήρθατε όλοι» ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ στο Threads.

Η Meta έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές στην υπηρεσία από τότε που ξεκίνησε, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ιστότοπου, του threads.net, της δυνατότητας επεξεργασίας αναρτήσεων και της δημιουργίας μιας ροής «ακόλουθων».

Οι χρήστες στην ΕΕ μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν ένα προφίλ Threads συνδεδεμένο με το λογαριασμό τους στο Instagram ή να το χρησιμοποιήσουν χωρίς προφίλ για να αναζητήσουν λογαριασμούς, να περιηγηθούν και να μοιραστούν περιεχόμενο μέσω αντιγραφής συνδέσμων ή κοινής χρήσης της πλατφόρμας, αλλά χωρίς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια ανάρτηση ή να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενο, αναφέρει η Meta σε δήλωσή της.

Η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας στην ΕΕ καθυστέρησε καθώς η Meta συνεργάστηκε με τις ρυθμιστικές αρχές για να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία συμμορφώνεται με την τοπική νομοθεσία. Ο αμερικανικός τεχνολογικός όμιλος δήλωσε ότι πιστεύει ότι η υπηρεσία συμμορφώνεται με τους κανονισμούς εδώ και και τόνισε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις αρχές προστασίας δεδομένων σε συνεχή βάση.

Το Threads έχει αναδειχθεί ευρέως ως αντίπαλος του X, της πλατφόρμας του Έλον Μασκ που ήταν γνωστή ως Twitter. Αρχικά, μέτρησε περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά η χρήση της πλατφόρμας της Meta έχει μειωθεί έκτοτε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =