αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Melanie Perkins είναι η νεότερη CEO σε εταιρία δισεκατομμυρίων. Και όλα ξεκίνησαν όταν έφτιαξε μια startup (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Melanie Perkins είναι η νεότερη CEO σε εταιρία δισεκατομμυρίων. Και όλα ξεκίνησαν όταν έφτιαξε μια startup (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα ξεκίνησαν το 2012. Τότε η Melanie Perkins ίδρυσε την startup Canva. Ένα graphic design website, στο οποίο μπορείς να φτιάξεις τα πάντα. Από κάρτες γενεθλίων, μέχρι παρουσιάσεις. Με πολύ απλό τρόπο. Σήμερα, η εταιρία έχει αξία πάνω από 1 δισ. δολάρια. Και η 30χρονη Melanie είναι η νεότερη CEO σε εταιρία δισεκατομμυρίων, στον κόσμο. Η προσωπική της περιουσία φτάνει τα 128 εκατ. δολάρια.

Η Canva είναι σε συνεχή άνοδο. Σύμφωνα μάλιστα με το αμερικανικό NowThis, η εταιρία μόλις «σήκωσε» 40 εκατ. δολάρια σε χρηματοδότηση. Ενώ περισσότεροι από 10 εκατ. χρήστες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Η Canva έχει έδρα στην Αυστραλία, και διαθέτει 250 εργαζομένους. Το ακόμα καλύτερο; Θέλει να διπλασιάσει το προσωπικό της, μέσα στον επόμενο χρόνο.

Το σίγουρο είναι ότι η Melanie Perkins έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να πετύχει κάθε στόχο. Είναι άλλωστε μόλις 30 ετών.

30-Year-Old Melanie Perkins Started Canva In 2012 — It’s Now Worth Over $1 Billion

30-year-old Melanie Perkins is the youngest CEO of a billion dollar company (via NowThis Money)

Gepostet von NowThis Her am Donnerstag, 29. März 2018

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − two =