αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Marshall έβγαλε τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της. Πόσο κοστίζουν

Η Marshall έβγαλε τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της. Πόσο κοστίζουν

Η Marshall δεν χρειάζεται συστάσεις σε όσους ασχολούνται με την κατηγορία του ήχου και των μουσικών περιφερειακών, καθώς έχει μια μακρά επιτυχημένη πορεία χάριν στους ενισχυτές και τα ηχεία της. Αυτή τη φορά, η εταιρεία παρουσιάζει τα πρώτα True Wireless Earbuds της μπαίνοντας και αυτή σε έναν χώρο με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό.

Τα Marshall Mode II χαρακτηρίζονται από in-ear σχεδιασμό, συνοδεύονται από μοναδική οβάλ θήκη φόρτισης με retro κάλυμα και η κατασκευή τους είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX4 για χρήση όταν βρέχει και όταν γυμνάζεσαι. Η εταιρεία υπόσχεται τρομερή ποιότητα ήχου χάριν στην υποστήριξη συχνοτήτων από 20Hz έως 20kHz, προσφέρει δυνατότητες equalizer μέσα από τη συνοδευτική εφαρμογή, διαχείριση με αγγίγματα για τα media controls, πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό, ενεργοποίηση του transparency mode και αποδοχή/απόρριψη κλήσεων.

Η σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές γίνεται μέσω της κεραίας Bluetoooth 5.1 και προσφέρουν αυτονομία για 5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Η θήκη φόρτισης διαθέτει μπαταρία ικανή να φορτίσει πλήρως τα ακουστικά ακόμη 4 φορές, άρα μπορείς να φτάσεις τις 25 ώρες αυτονομία με μία φόρτιση.

Τα Marshall Mode II είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας σε τιμή €179.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =