αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Lime αναζητά Operations Manager στην Αθήνα. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Η Lime αναζητά Operations Manager στην Αθήνα. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για τα κοινόχρηστα πατίνια τα οποία… έχουν κατακτήσει την Αθήνα. Μια από της εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική πρωτεύουσα είναι η Lime (λίγο πριν είχε πάει και στη Θεσσαλονίκη). Πρόκειται για το γνωστό brand το οποίο σου δίνει την δυνατότητα, μέσω της σχετική εφαρμογής, να εντοπίσεις ένα ελεύθερο κοινόχρηστο πατίνι, να το μισθώσεις και να κάνεις την διαδρομή που θέλεις. Πληρώνοντας το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

Τώρα η εταιρία αναζητά Operations Manager για την Αθήνα. Για άμεση πρόσληψη. Όπως εξηγεί η Lime, ο άνθρωπος που θα επιλεγεί να είναι υπεύθυνος για την συνολική λειτουργία του brand στην πόλη. Θα χτίσει μια καλή ομάδα, θα παρακολουθεί τα αποτελέσματα της εταιρίας σε βάθος χρόνου και θα συνεργάζεται με τον General Manager για να θέτει τους νέους στόχους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, ανάμεσα σε άλλα, να είναι επικοινωνιακοί, να είναι πρόθυμοι στο να μάθουν νέα tools, ενώ θα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον 4-6 χρόνια σε operations, financial, business analyst ή άλλο παρόμοιο πεδίο. Η εταιρία σημειώνει ότι προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον μισθό.

Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου, μπορείς να το κάνεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − two =