αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Lidl λανσάρει mobile game και σε βάζει στον ρόλο… ιδιοκτήτη καταστήματος Lidl

Η Lidl λανσάρει mobile game και σε βάζει στον ρόλο… ιδιοκτήτη καταστήματος Lidl

Μια νέα εφαρμογή – παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους εγκαινιάζει η Lidl. Μέσω του παιχνιδιού που δημιούργησε η εταιρεία για κινητά και tablets, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους εικονικό κατάστημα Lidl, να αγοράζουν και να πουλάνε προϊόντα με βάση τις ανάγκες και τη ζήτηση των πελατών τους, να προσλαμβάνουν προσωπικό και να αναθέτουν σε κάθε ένα συνεργάτη ξεχωριστά τις δικές του αρμοδιότητες με στόχο πάντα την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος αλλά και την ικανοποίηση των πελατών.

Ξεκινώντας από μια υπαίθρια αγορά και εφόσον πληρούν όλες τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις, οι χρήστες θα μπορούν να εξελίσσουν το κατάστημά τους βελτιώνοντας τις υποδομές του, προσθέτοντας χώρο στάθμευσης για τους πελάτες, μετατρέποντας τα καλάθια αγορών σε καρότσια, επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων τους και φυσικά επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του καταστήματος. Για όλα αυτά, ο κάθε χρήστης θα λαμβάνει ενημερώσεις και συμβουλές από τον Λουκά Λιντλάκη, τον προσωπικό του βοηθό στο παιχνίδι, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα εκεί για να λύσει τις απορίες στις εκάστοτε δυσκολίες του παιχνιδιού.

Προκειμένου οι χρήστες να κερδίζουν ειδικά κέρματα με τα οποία θα μπορούν να αγοράζουν δομικά υλικά όπως π.χ. πέτρες, ξύλα, γυαλί κτλ. για να χτίσουν το κατάστημα του επόμενου επιπέδου, καλούνται να σκανάρουν συγκεκριμένα προϊόντα από τα καταστήματά μας με τον «Ντετέκτιβ Barcode». Τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί για αυτήν τη διαδικασία και θα ανανεώνονται κατά διαστήματα, αποτελούν αγαπημένα προϊόντα διατροφής, ιδιωτικής ετικέτας και κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους.

Στόχος της εφαρμογής είναι να προάγουμε τη γνώση μέσα από το παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους από 6 ετών και πάνω, παρουσιάζοντάς τους με έναν διασκεδαστικό τρόπο τις διαδικασίες που βρίσκονται πίσω από κατάστημα Lidl, προάγοντας τη συνετή χρήση των προϊόντων και τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και να τους φέρουμε σε επαφή με υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα, οι συσκευασίες των οποίων μπορούν να ανακυκλωθούν μόλις αυτά καταναλωθούν. Αλλά και για τους μεγάλους μας φίλους, είτε αυτοί είναι γονείς είτε απλώς φανατικοί…gamers επιθυμούμε να βελτιώσουνε την αγοραστική τους εμπειρία μέσα στα καταστήματά μας και να τους επικοινωνήσουμε τον πιο διασκεδαστικό και συνάμα επιμορφωτικό μας χαρακτήρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή My Lidl Store σε iOS και Android.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =