αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ LG αποκαλύπτει τις ρομποτικές τεχνολογίες της

Η LG αποκαλύπτει τις ρομποτικές τεχνολογίες της

Την επόμενη εβδομάδα στην CES 2017 στο Λας Βέγκας, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει προηγμένες ρομποτικές τεχνολογίες, επιδεικνύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις καινοτομίες της στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι προτάσεις της LG θα είναι σε θέση, χάρη στις αναλυτικές τους ικανότητες, να περιηγηθούν σε σύνθετα περιβάλλοντα, επιλέγοντας την πιο αποδοτική και αποτελεσματική πορεία για την εκτέλεση εργασιών, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη.

Αναλυτικότερα, αναμένεται να παρουσιαστούν:

  • Το “Hub Robot” της LG που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι, και θα λειτουργεί ως ‘έξυπνη πύλη’ (Smart gateway) καθώς και ως ‘προσωπικός βοηθός’ για τους καταναλωτές.
  • Ένα άλλο ρομπότ που θα είναι κατάλληλο για τη φροντίδα της αυλής και του κήπου.
  • Η σειρά ρομποτικής της LG θα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για εμπορική χρήση σε δημόσιους χώρους, όπως αεροδρόμια και ξενοδοχεία συμβάλλοντας στη βελτίωση της εμπειρίας του ταξιδιώτη.

Η νέα σειρά ρομποτικής της LG θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου της LG στην CES στις 4 Ιανουαρίου στις 8:00 π.μ.(PST) στο Mandalay Bay Resort & Casino στο Λας Βέγκας, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στο περίπτερο της LG (Κεντρική Αίθουσα #11100) στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας από τις 5 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =