αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Leroy Merlin κάνει διευκρινήσεις για το κατάστημα της Λάρισας και το κατά πόσο είναι πετυχημένο ή όχι

Η Leroy Merlin κάνει διευκρινήσεις για το κατάστημα της Λάρισας και το κατά πόσο είναι πετυχημένο ή όχι

Σε διευκρινήσεις προχώρησε η Leroy Merlin, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου αναφορικά με την στρατηγική που θα ακολουθήσει η αλυσίδα για την ανάπτυξη της στην επαρχία. Ο ίδιος φαίνεται να είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι «Δεν πρόκειται να κάνουμε ξανά, αυτό που κάναμε στην Λάρισα».

Η εταιρία απέστειλε στο It’s Possible τις διευκρινήσεις:

«Η LEROY MERLIN θεωρεί ότι όλες οι επενδύσεις της στην Ελληνική αγορά έχουν θετική πορεία. Στηρίζει κάθε της κατάστημα και θα συνεχίζει να το κάνει και στο μέλλον. Συγκεκριμένα το κατάστημά μας στην Λάρισα, έχει πολύ καλές επιδόσεις όλα τα χρόνια και είμαστε χαρούμενοι και δικαιωμένοι για την επιλογή μας και μάλιστα με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του καταστήματος για τον επαγγελματισμό και τις επιδόσεις τους. Αυτό που αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ήταν ότι σε άλλες περιοχές της χώρας επικρατούν διαφορετικές συνθήκες και για αυτό θα επιλέγει διαφορετικό μοντέλο από αυτό της Λάρισας.

 Αυτό συνδυάζεται με τη νέα στρατηγική της LEROY MERLIN σε περιοχές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπου προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία πιο ευέλικτων καταστημάτων στο κέντρο των πόλεων και λιγότερο υπερκαταστήματα έξω από τον αστικό ιστό. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία σκοπεύει να είναι ακόμη πιο κοντά στους πελάτες της.

 Επιπρόσθετα επενδύει με συγκεκριμένο πλάνο για τα επόμενα 5 χρόνια, το οποίο προβλέπει 13 νέα καταστήματα στην Ελληνική επικράτεια».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 2 =