αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Leroy Merlin «ζωντανεύει» το κτίριο- φάντασμα της Βασ. Σοφίας. Εγκαίνια την Παρασκευή

Η Leroy Merlin «ζωντανεύει» το κτίριο- φάντασμα της Βασ. Σοφίας. Εγκαίνια την Παρασκευή

Ένα χρόνο περίπου μετά από τα εγκαίνια της λειτουργίας του Leroy Merlin στο “δαχτυλίδι” στο Μαρούσι, στους χώρους όπου πριν λειτουργούσαν οι κινηματογράφοι του ODEON Cosmopolis η γαλλική αλυσίδα “ξαναχτυπάει” μερικά χιλιόμετρα πιο νότια σε έναν χώρο που προορίζονταν για πολυκινηματογράφος αλλά ως γνωστόν δεν λειτούργησε ποτέ. ο λόγος για το κτίριο – φάντασμα της Δάκων το οποίο μετά από προσφυγή των κατοίκων είχε μπλοκαριστεί η λειτουργία του από το Ε’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το κατάστημα, το οποίο είναι το πρώτο της Leroy Merlin που εκτείνετε σε τρία επίπεδα, καλύπτει χώρους συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ. (σ.σ. τα καταστήματα σε Μαρούσι και αεροδρόμιο είναι της τάξης των 9.000 τ.μ.) είναι το πρώτο που ανοίγει στο κέντρο της πόλης και διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ 300 θέσεων. Σε επίπεδο γκάμας προσφέρει 14 διαφορετικά τμήματα και 35.000 προϊόντα για ανακαίνιση, κατασκευές, κήπο και διακόσμηση.

Όπως διαβάζουμε στο News247.gr, το νέο κατάστημα δημιουργεί 125 νέες θέσεις εργασίας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων στην Leroy Merlin στην Ελλάδα σε 1.100 ενώ αποτελεί μία επένδυση της τάξης των 5 εκατ. ευρώ.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της Leroy Merlin τα επόμενα τρία χρόνια θα λειτουργήσουν 13 νέα καταστήματα με τα πρώτα δύο, μεγάλα σε μέγεθος, να δημιουργούνται σε Αθήνα και Δυτική Θεσσαλονίκη. Παράλληλα θα αναπτυχθούν μικρότερου τύπου καταστήματα (City και express) τα οποία θα βρίσκονται εντός αστικού ιστού. Οι άνθρωποι της Leroy δεν απέκλεισαν και το ενδεχόμενο της ανάπτυξης τους με την μέθοδο του franchise.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − five =