αρχικηVIRALΗ Lego κυκλοφόρησε ξύλινα έπιπλα για το σπίτι (ΦΩΤΟ)

Η Lego κυκλοφόρησε ξύλινα έπιπλα για το σπίτι (ΦΩΤΟ)

Η Lego λανσάρει μία ιδέα που μάλλον θα ενθουσιάσει όσους έπαιζαν κάποτε με τα διάσημα τουβλάκια- και όχι μόνο. Η εταιρία μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή από ξύλινα αντικείμενα σπιτιού!

Είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με το δανέζικο ντιζάιν brand Room Copenhagen, με την συλλογή να περιλαμβάνει κορνίζες, κρεμάστρες τοίχου, βιβλιοθήκες και συρτάρια γραφείου.

Κάθε αντικείμενο έχει σχεδιαστεί βάσει των αυθεντικών διαστάσεων τούβλου LEGO και, ως εκ τούτου, τα συρτάρια του γραφείου και οι κορνίζες μπορούν να «κουμπώνουν» μεταξύ τους, εάν το επιθυμείτε.

«Το Room Copenhagen γνωρίζει καλά τη δημιουργία και την παραγωγή αναβαθμισμένων τούβλων LEGO για την αποθήκευση και την οργάνωση των παιδιών στο σπίτι και αυτή η κυκλοφορία οδηγεί τη συνεργασία μας με τον Όμιλο LEGO στο επόμενο επίπεδο, όσον αφορά την επέκταση η σειρά προϊόντων που απευθύνεται σε ενήλικες. Το δοκιμάσαμε με την κυκλοφορία της ξύλινης μίνι φιγούρας LEGO Originals και η επιτυχία αυτού του προϊόντος μας ενέπνευσε να αναδείξουμε μια ολόκληρη σειρά από το ίδιο υλικό», δηλώνει ο Jacob Eberhard, Διευθύνων Σύμβουλος στο Room Copenhagen.

Η συλλογή δημιουργήθηκε ως μέρος της συνεχούς συνεργασίας του Ομίλου LEGO με το Room Copenhagen.

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/free_height_large/public/articles/2021-11-28/lego-kremastra.jpg?itok=ATv6dMY8
https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/free_height_large/public/articles/2021-11-28/lego-kornizes.jpg?itok=wOwbpLZQ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − seven =