αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Lamda ψάχνει Development Manager για το project στο Ελληνικό. Το ‘χεις;

Η Lamda ψάχνει Development Manager για το project στο Ελληνικό. Το ‘χεις;

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως dream job για κάποιους. Το μεγάλο project στο Ελληνικό φαίνεται να έχει μπει στις «ράγες» και η Lamda Development αναζητά Development Manager. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό πρόκειται για μια υψηλόβαθμη θέση, και αυτός ή αυτή που θα επιλεγεί θα έχει στενή συνεργασία με τον Development Director.

Ο Development Manager θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της εμπορικής και αναπτυξιακής στρατηγικής που θα αφορά το Μητροπολιτικό Πάρκο (μη κτισμένες περιοχές) και άλλες περιοχές του δημόσιου χώρου (παράκτιες περιοχές, αστικές και αναπτυξιακές ζώνες). Θα επικεντρωθεί στη δημιουργία «ζωντανών» και αξιόλογων περιοχών, στην παροχή feedback και συμβουλών σχετικά με τον επιχειρησιακό προγραμματισμό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις βέλτιστες πρακτικές που αφορούν τις διαδικασίες λειτουργίας και συντήρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι του Planning, Design και Development μεγάλων projects. Απαραίτητο και το πτυχίο στο πεδίο του Engineering ή Architecture.

Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =